Valgymas ir gėrimas sujungia – žmones, tautas ir kartas. Valgis ir gėrimas yra kultūra ir bendravimas, žavesys tarp tradicijos ir modernumo. Temoje "à la carte" mes Jums siūlome naujus, informatyvius ir pramoginius straipsnius apie valgius, gėrimus, maisto gaminimą ir malonumą.
Kas naujo įvyko gurmanų pasaulyje? Koks maistas šiuo metu populiarus didžiausiuose miestuose? Daugeliui pasaulinio garso virėjų vis svarbesni maisto produktai gaminami vietinėje rinkoje. Geriausi restoranai atkreipia dėmesį į vegetarus. Brangūs ir subtilaus skonio alūs užkariauja rinką. Paskutiniaisiais metais atsirado daug naujų džino rūšių, kurios gerokai skiriasi nuo tradicinio. Tai tik keturi mūsų atrastų ir aprašytų "kulinarinių tendencijų" pavyzdžiai. Ir mes tęsime toliau!
Kur galima skaniai ir autentiškai pavalgyti Singapūre? Kaip iškepti žuvį druskoje? Ką patiekti gražios vakarienės dviese metu? Kuo ypatingas portugališkas "Vinho verde"? Kodėl buvęs "Yello" muzikantas Dieter Meier užsiima bio vynininkyste? Tai tik keletas įdomių klausimų, į kuriuos atsakymus rasite mūsų valgių ir gėrimų istorijose.