Virtuvės praktika

Gaminti maistą smagu! Dažniausiai tada, kai viskas veikia, o produktai yra aukščiausios kokybės. Šioje rubrikoje rasite viską, kas palengvins maisto gaminimą ir pavers jį malonumu: išsamus produktų žinynas ir naudinga prieskonių ABC, praktiniai maisto gaminimo patarimai, pasaulio virtuvės klasika ir specialūs patarimai kūdikių ir vaikų mitybai.

Christian Jung/Adobe Stock

Mitybos patarimai

Ar balti miltai iš tiesų yra nesveiki? Kaip kartūs produktai gali padėti figūrai? Kodėl skaidulinės medžiagos taip svarbu mūsų kūnui? Ką daryti, jei vaikas kiekvienam patiekalui sako "Šito nenoriu"? Kodėl pavargę žmonės valgo daugiau nei išsimiegoję? Mūsų specialistų mitybos patarimai padės pamatyti, kaip paprasta ir malonu yra maitintis sveikai.

Į mitybos patarimus
teen00000 - stock.adobe.com

Produktų žinynas

Kuo skiriasi saldžiosios bulvės nuo kitų bulvių? Kodėl būtina virti žaliąsias pupeles? Kuo ypatingos papajos? Koks skirtumas tarp aštuonkojo, sepijos ir kalmaro? Kodėl Maroko argano aliejus yra toks vertingas? Mūsų produktų žinyne rašoma apie maisto produktus, paaiškinama jų kilmė ir kaip juos paruošti, viskas su praktiniais pavyzdžiais.

Į produktų žinyną
Adobe Stock

Kūdikiai ir maži vaikai

Ruoškite sveiką kūdikių ir vaikų maistą "Miele" garinėje orkaitėje.

Pagaliau užaugti ir pažinti pasaulį – tam pirmaisiais gyvenimo metais būtini judėjimas, meilė ir suderinta mityba. Žinoma, vaikų maistas turi būti skanus, įvairus ir sveikas.

Sužinokite daugiau