Kulinarinės knygos

Jokioje kitoje vietoje šeima nesusirenka kartu taip dažnai kaip prie stalo. Linksmi ir šventiniai susitikimai su draugais bei pažįstamais beveik visada vainikuojami gardžiais patiekalais. Jei žmonės mėgaujasi bendravimu, maisto gaminimas užima labai svarbią vietą. Skanūs kepsniai, saldžios ir pikantiškos duonos užtepėlės arba mažai kalorijų turintys patiekalai, paruošti garinėje orkaitėje, pagal "Miele" kulinarinių knygų receptus ir patarimus, kurie yra specialiai pritaikyti "Miele" prietaisų funkcijoms, – tai geriausias hobis pasaulyje, teikiantis gryniausią malonumą.

Patarimai ir gudrybės: protinguose "Miele" patarimuose rasite naudingų rekomendacijų apie gartraukius, gaminimą garuose ir plovimą.

"Miele" garinėje orkaitėje gaminamų patiekalų receptų knyga

Įsigijote "Miele" garinę orkaitę? Tai – naujos, nuostabios ir daug žadančios draugystės, geros sveikatos ir nesibaigiančių skanių kulinarinių nuotykių pradžia.

Valgymo metas yra laikas, kada šeimos dažniausiai susirenka prie stalo. Maistas, ko gero, svarbiausias dalykas, kai susiburia draugai – nesvarbu, ar tai būtų eilinis vakaras, ar oficiali proga. "Miele Test Kitchen" galime profesionaliai puoselėti hobį, kuriuo užsiima tūkstančiai žmonių visame pasaulyje.

Visi receptai yra tobulai pritaikyti "Miele" garinei orkaitei.

Atsisiųsti PDF

"Miele" kombinuotųjų orkaičių DGC 6000 XL receptų knyga - 2 columns teaser with subtitle [4I5] 921

Šeimos nariai susirenka prie pietų stalo, kur jie gali mėgautis vienas kito draugija. Tokiais atvejais dėmesio centre yra maistas.

Mums pasisekė – galime padėti puoselėti jūsų potraukį kulinarijai. Kiekvieną dieną žinios, smalsumas, tai, kas įprasta, ir tai, kas netikėta, susilieja į vieną mūsų "Miele Test Kitchen".

Atsisiųsti PDF

"Miele" kombinuotųjų orkaičių DGC 6000 receptų knyga

Pietų stalas tikriausiai yra ta vieta, kurioje dažniausiai susiburia šeimos nariai. Smagus arba šventiškas draugų ir pažįstamų susirinkimas beveik visada pažymimas skaniu maistu. Ten, kur žmonės mėgaujasi draugija, maistas yra svarbiausias.

Atsisiųsti PDF

"Miele" virtuvės šefo padėjėjo receptų knyga

Šioje knygoje sujungta mūsų patirtis, jaudulys bei aistra eksperimentuoti ir išbandyti neįprastus, tačiau paprastai paruošiamus receptus, kuriuos kaip tik parengėme jums. Linkime „bon appetit“ ir sėkmės gaminant su mūsų "Miele" prietaisais.

Atsisiųsti PDF

"Miele" maisto gaminimas naudojant "Teppan" kaitlentę

Maisto gaminimas ant "Teppan" kaitlentės yra populiarus japonų kulinarijoje. "Teppanyaki" restoranai Japonijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose ir vis dažniau Europos miestuose pritraukia didelį ištikimų lankytojų skaičių. Švieži produktai, kaip žuvis, mėsa ir daržovės, ruošiami ant įkaitusio nerūdijančiojo plieno paviršiaus stebint restorano svečiams. Tai mėgavimąsi maistu paverčia visapusiška pojūčių patirtimi. Ši nepakartojama atmosfera dabar atkeliauja ir į namų virtuves su "Miele" gaminamais "Teppan" kaitlenčių modeliais. Dėl plačių pritaikymo galimybių maistui ruošti galima naudoti įvairiausius receptus iš bet kurios pasaulio vietos.

Atsisiųsti PDF