“Miele@home” *

mieleathome

Buitinių prietaisų sujungimas su “Miele@home” *

Išmaniai sujungti: su mūsų inovatyvia “Miele@home” sistema išnaudosite visas “Miele” prietaisų galimybes, o savo kasdienybę paversite kur kas išmanesne. Visus išmaniuosius “Miele” buitinius prietaisus galima patogiai ir saugiai sujungti į vieną bendrą namų tinklą. Paprasta valdyti – “Miele@mobile” programėlėje, balso komandomis arba integruojant į esamą “Smart Home”. Buitiniai prietaisai sujungiami naudojant namų WLAN maršruto parinktuvą ir “Miele Cloud” serverį.

dummy

Miele App **

Jūsų tobulas palydovas: “Miele” programėlė padės kontroliuoti buitinius prietaisus, kad ir kur būsite.

Sužinokite daugiau
20000138467klein

“Smart Home Integration”

Nes tik visapusiškas buitinės technikos ir buitinių prietaisų sujungimas garantuoja efektyvų energijos vartojimą, komfortą ir saugumą.

Sužinokite daugiau
20000154573klein

Prietaisų komunikacija

Apgalvota: “Miele” prietaisai palaiko ryšį tarpusavyje. Tai padeda palengvinti ir automatizuoti valdymo etapus.

Sužinokite daugiau
174267klein

Sujungiami prietaisai

Mums buitinių prietaisų sujungimas visada siejasi su nauda vartotojui. Čia galite atrasti mūsų sujungiamus buitinius prietaisus.

Sužinokite daugiau
20000174265

“Miele Scout” programėlė **

Valdyti mobiliai ir stebėti: su mobiliesiems įrenginiams skirta “Miele Scout” programėle – bet kada ir iš bet kur.

20000174701

DUK

Čia rasite dažniausiai užduodamų klausimų, susijusių su “Miele” buitinių prietaisų sujungimu, apžvalgą ir pateiktus atsakymus.

Sužinokite daugiau

Švenčiame „Miele“ 125 metų jubiliejų ir pristatome naujas funkcijas

Turėdami 125 metų patirtį, aiškiai matome, kad buitinės technikos ateitis yra išmanieji įrenginiai. Be mūsų programėlės teikiamų privalumų, kuriais galite naudotis jau dabar, siekiame nuolat siūlyti sprendimus, susijusius su tvarumu, kuris neapsiribotų vien tik energijos etiketėmis. Todėl pristatome naujas įdomias funkcijas, kurios yra prieinamos naudojantis programėle, pavyzdžiui, „Suvartojimo prietaisų skydelis“, „Tvarūs receptai“ arba „Ekologiško gaminimo ir maisto laikymo patarimai“.

Atraskite jubiliejinius pasiūlymus
Image of a sustainable recipe

Tvarus maisto gaminimas

Gaminti ekologiškai reiškia daugiau nei virti daržoves garuose. Švęsdami „Miele“ jubiliejų pristatome papildomus tvarius receptus „Miele“ programėlėje**. Sužinokite, kaip gaminti ekologiškai, naudodamiesi „Miele“ programėle. Pasisemkite ne tik įkvėpimo, kaip gaminti skaniai, bet ir gaukite pagalbos, kad nereikėtų švaistyti maisto – naudokitės mūsų maisto gaminimo ir laikymo patarimais.

Peržiūrėkite išmaniąsias orkaites
Image of a man using a Miele washing machine

Suvartojimo prietaisų skydelis

Sužinokite tikslias energijos ir vandens sąnaudas, prijungę skalbyklę ar indaplovę prie „Miele“ programėlės**. Jubiliejiniais metais programėlėje „Miele App**“ bus pradėtos teikti specialiai pritaikytos mėnesinės ataskaitos su individualiomis įžvalgomis – mūsų klientų pamėgta funkcija. Esate labai užsiėmę? Tiesiog paklauskite „Alexa“ arba „Google“ apie savo suvartojimo duomenis.

Peržiūrėkite išmaniąsias skalbykles
Woman using the Miele App

Visada atnaujinta

Norite, kad jūsų prijungta „Miele“ buitinė technika būtų visada atnaujinama be jokių pastangų? Tai užtikrins mūsų nuotolinio atnaujinimo funkcija „RemoteUpdate“. „Miele“ buitinės technikos prietaisų programinės įrangos atnaujinimai bus atsisiunčiami ir įdiegiami, kai tik bus galima tai padaryti. Išsamią informaciją apie atnaujinimą rasite programėlėje „Miele App“** kaip išleidimo pastabas.