Kaitlentės ir Combiset

Ką Jūs dar turėtumėte žinoti apie Miele kaitlentes ir Combiset

Lanksčios montavimo galimybės

Ypač funkcionalu ir kokybiška

“Miele” į stalviršį montuojamas gartraukis – tai tikras gartraukių perlas. Jis sužavi savo pažangia išmaniąja technologija, patogumu ir integravimo galimybėmis bet kurioje virtuvėje. Nevienodas patalpų aukštis ar kitos matymo lauke esančios kliūtys nebekels rūpesčių, nes į stalviršį montuojamas gartraukis bus įrengtas apatinėje spintelėje.

Sužinoti daugiau apie "Lanksčios montavimo galimybės"
Egzotiškieji "Miele" serijos "ProLine" prietaisai

Gaminimas ypatingai

Ambicingam maisto ruošimui reikalinga profesionali technika. Šį poreikį “Miele” patenkino su kaupu, pasiūlydama ypatingus prietaisus, tokius kaip, pvz., “Tepan Yaki” keptuvą, gruzdintuvę, “Barbecue” keptuvą ir daug kitų. Atraskite skonių įvairovę iš naujo!

Sužinoti daugiau apie "Egzotiškieji "Miele" serijos "ProLine" prietaisai"
Indukcija

Kaitinimo rūšys individualiems virimo įpročiams

"Miele" kaitlenčių yra įvairių kaitinimo rūšių. "Miele" siūlo kiekvienam virimo pomėgiui tinkančią kaitlentę. Sužinokite daugiau apie kaitinimo rūšį "Indukcija".

Sužinoti daugiau apie "Indukcija"
Naujovė: "TempControl" kepimo ir troškinimo lygiai

Iškepti "tiesiai į dešimtuką"

Niekas negali sukliudyti tobulam skoniui. "Miele" "TempControl" kaitlentės davė pradžią naujai indukcinių kaitlenčių, su kepimo ir troškinimo lygiais, kartai. Jose papildomai įmontuotos naujos technologijos, kaip "PowerFlex" ir išskirtinai sparti "Booster" funkcija.

Sužinoti daugiau apie "Naujovė: "TempControl" kepimo ir troškinimo lygiai"
Naujas "Miele" į stalviršį montuojamas gartraukis

Visada derinamas su tinkamais "ProLine" prietaisais

Naujasis į stalviršį montuojamas gartraukis kiekvieną "Miele" "ProLine" elementą pavers ypatingu virtuvės akcentu. Du jūsų pasirinkti "Miele" "ProLine" prietaisai ir į stalviršį montuojamas gartraukis susijungia į vieną tobulą visumą. Nesvarbu, ar tai indukcinė kaitlentė, "HiLight", plokštė "Teppan Yaki" ar „Wok“ – pažinkite naująją netrikdančią, kvapų neužgožtą maisto virimo, kepimo ir troškinimo erą.

Sužinoti daugiau apie "Naujas "Miele" į stalviršį montuojamas gartraukis"
Naujovė: Technologija "TempControl"

Kepimas dar niekada nebuvo toks paprastas!

Kartu su "TempControl" kaitlente Jūsų virtuvėje apsigyvena ir išmaniosios technologijos. Ši funkcija užtikrina vienodai tobulą rezultatą, kad ir kokį kepimo procesą pasirinktumėte. Akcentuojami nesudėtingas prietaiso naudojimas ir saugumas – daugiau jokio pridegusio maisto!

Sužinoti daugiau apie "Naujovė: Technologija "TempControl""

Priedai ir valymo produktai

Originalūs priedai Zubehör im Überblick