Kokios šviežumo sistemos norėtumėte?  

Švieži maisto produktai yra sveikos mitybos pagrindas. Parduotuvėse akį traukiantys tvirti ir sultingi obuoliai bei daržovės tokie turėtų išlikti iki pat jų suvartojimo. Bet kas gi gali apsipirkinėti kasdien?Svarbi ne tik maisto produktų kokybė, bet ir tinkamas jų laikymas. Tinkamas laikymas lemia maisto produktų šviežumą, skonį ir maistingumą maisto ruošimo metu. Sprendimas: “Miele” šviežumo sistema “PerfectFresh Pro”, “PerfectFresh”, ir “DailyFresh”.
“PerfectFresh Pro”
Maisto produktai net 5 kartus ilgiau išlieka švieži. Automatiškai reguliuojamose nuo 0 °C iki +3 °C temperatūros zonose laikomų produktų, pvz., mėsos, žuvies ir daugumos pieno produktų, tinkamumo vartoti terminas pailgėja net iki 3 kartų. Stalčiuje su reguliuojamu drėgmės lygiu laikomi vaisiai ir daržovės net 5 kartus ilgiau išlieka švieži. Ryškus apšvietimas šviesos diodais visame prietaise užtikrina puikų maisto produktų matomumą.  
“PerfectFresh”
Net iki 3 kartų ilgiau išliekantis šviežumas su “PerfectFresh”. Produktų, kurie laikomi nuo 0 °C iki +3 °C temperatūros zonoje, pvz., mėsos, žuvies ir daugelio pieno produktų, tinkamumo vartoti terminas pailgėja net keletą kartų. Vaisius ir daržoves galite sudėti į drėgnąjį stalčių, kuriame bus užtikrinta ne tik optimali oro drėgmė, bet ir ideali laikymo temperatūra. Išsaugo produktų maistines medžiagas, skonį ir sudėtį – akivaizdžiai matomas rezultatas. 
“DailyFresh”
Erdviame šaldymo prietaiso stalčiuje sutalpinsite dar daugiau šviežių maisto produktų. Atidarius stalčių nesumažinamas drėgmės lygis. Vaisiai ilgiau išlieka švieži ir sultingi. 
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį