Prietaisų komunikacija

Appliance Interaction

Išmanieji prietaisai sujungti tarpusavyje

Komfortiškai ir lanksčiai: Jūsų sujungti “Miele” buitiniai prietaisai ne tik gali būti valdomi programėlėje, naudojant valdymo balsu asistentą arba pasinaudojus partnerių sprendimais, bet šie taip pat palaiko ryšį tarpusavyje. Kaip antai, skalbimo pabaigoje džiovyklė visada automatiškai parenka tinkamą džiovinimo programą. Svarbūs valdymo etapai juntamai palengvinami arba automatizuojami. Jūsų prietaisai “galvoja” išmaniai, taip palengvindami Jums kasdienybę.

“SuperVision”: centralizuota kontrolė – Jūsų virtuvėje

Išraiškingame virtuvės prietaisų ekranėlyje rodoma buitinių prietaisų veikimo būsena arba kitų “Miele” prietaisų likusi veikimo trukmė bei naudingos nuorodos. Todėl orkaitės ekranėlyje galėsite patikrinti, pvz., skalbyklės darbą. Planuokite ir tvarkykite savo buitį efektyviai ir patogiai su “SuperVision” ir Jums nebereikės nuolat šalia turėti išmaniojo telefono arba planšetinio kompiuterio.

Sujungta išmaniai

Jūsų sujungti “Miele” prietaisai galvoja kartu! Jie išmaniai komunikuoja tarpusavyje. Tokiu būdu suaktyvinamas prietaiso paleidimas arba reguliuojama galios pakopa – ir visa tai be Jūsų dalyvavimo. Automatizuojami veiksmai arba valdymo etapai, kurie paprastai vykdomi rankiniu būdu. Prietaiso sujungimas aktyvinamas nustatymuose arba “Miele” programėlėje. Leiskite jiems viskuo pasirūpinti už Jus ir mėgaukitės komfortiška kasdienybe.

Gartraukis automatiškai reaguoja į kaitlentės nustatymus.

Susikoncentruokite tik į maisto ruošimą: su “Con@ctivity 3.0” Jūsų gartraukis automatiškai daro tai, ką reikia. Įjungus arba išjungus kaitlentę, gartraukis reaguoja savarankiškai. Ištraukimo galia pritaikoma automatiškai, atsižvelgiant į veiksmus ant kaitlentės – visada užtikrinant malonų kvapą patalpoje. Prietaisai palaiko ryšį tarpusavyje per WLAN. Integruokite savo gartraukį ir kaitlentę į “Miele@home” – su “Con@ctivity 3.0”.

Išmaniai susieti kavos aparatas ir indų pašildymo stalčius

Su laikmačio funkcija Jūsų mėgstamas kavos gėrimas gali būti paruoštas norimu laiku. Kavos aparatas nustatomas automatiškai – Jums belieka tik pasirinkti norimą gėrimą. “Con@ctivity” funkcija iš anksto pasirūpina puodelių pašildymu. Jūsų indų pašildymo stalčius palaiko ryšį su kavos aparatu, todėl šis automatiškai įsijungia 30 minučių anksčiau – kavos malonumui be kompromisų. Prietaisai sujungiami “Miele” programėlėje.

“Wash2Dry”: išmaniai sujungtos skalbyklė ir džiovyklė

Maksimalus valdymo patogumas: suaktyvinus naująją jungimo prie tinklo funkciją “Wash2Dry”, Jūsų skalbyklė skalbimo programos pabaigoje siunčia duomenis džiovyklei. Ši automatiškai parenka programą, kuri geriausiai tinka Jūsų skalbiniams. Jums beliks tik perdėti skalbinius, įjungti džiovyklę ir pasirinkti funkciją “Wash2Dry”. Skalbiniai visada išdžiovinami optimaliai – ar tai būtų džinsai, ar viršutiniai rūbai. Kad galėtumėte naudotis šiuo patogumu, Jums belieka tik prijungti prietaisus prie bendrojo namų WLAN tinklo.