“Miele” programėlė *

“Miele” programėlė: viskas patogiai kontroliuojama

Jūsų tobulas palydovas: su “Miele” programėle visi Jūsų buitiniai prietaisai visada bus dėmesio centre. Norėtumėte orkaitėje stebėti visą kepimo procesą arba žinoti, ar pasibaigė skalbimo programa? Programėlė suteikia visą reikiamą informaciją ir užtiktina patogų bei greitą valdymą. Ir tai dar ne viskas, nes programėlėje rasite papildomos informacijos apie savo buitinius prietaisus bei jų funkcijas, pvz., “Barista” asistentą arba receptus. Atsisiųskite programėlę jau dabar!

Paleisti vaizdo įrašą

Prietaiso valdymo skydelis: Jūsų kontrolės centras

Kad visada būtumėte informuotas apie aktualią savo sujungtų “Miele” prietaisų būseną, mūsų prietaisų skydelyje pateikiama optimali apžvalga. Iš karto matysite, ar skalbimo programa jau baigta, ar orkaitė jau pakankamai įkaitusi. Greitosios prieigos funkcija suteikia galimybę iš karto atlikti tam tikrus nustatymus, pvz., paspausti pauzės arba išjungimo mygtuką. Naujasis dizainas leidžia valdyti prietaisus paprastai ir intuityviai.

“MobileControl”: visada viskas kontroliuojama

Greitai ir komfortiškai: “MobileControl” funkcija leis ne tik viską kontroliuoti, bet ir prireikus sudalyvauti. Programėlėje galima pasirinkti programą, suaktyvinti uždelstą paleidimą arba pasinaudoti kitomis funkcijomis. Valdyti “Miele” prietaisus taip paprasta – it vaikų žaidimas.

“ShopConnect”: greitai ir patogiai užsisakykite valymo priemonių

Naudodamiesi “ShopConnect” galite patogiai užsisakyti “Miele” aksesuarus ir priedus kad ir kur bebūtumėte. Programėlė perkelia jus į mobiliąją internetinę parduotuvę ir leidžia vos keliais spustelėjimais užsisakyti mėgstamus produktus.

“RemoteUpdate”: visada naujausios versijos

Norėtumėte, kad Jūsų susieti buitiniai prietaisai visada turėtų būti naujausios programinės įrangos versijos be jokių didesnių pastangų? Su “RemoteService” funkcija tai ne problema. Jūsų buitiniams prietaisams paruošti naujiniai atsiunčiami ir įdiegiami į atitinkamą prietaisą – be jokio papildomo techninės priežiūros darbuotojo vizito. Daugiau informacijos apie naujinius ieškokite programėlėje prie pateiktų pastabų.

Susiejimo asistentas: palaiko įrenginius tinkle

Žingsnis po žingsnio pateikiamos instrukcijos, kaip pridėti naujų prietaisų. Programėlėje žingsnis po žingsnio aprašomas registracijos procesas ir pateikiami pagalbiniai grafikai. Niekas netrukdo sėkmingai prisijungti prie tinklo.

Sėkmingo susiejimo sistemos reikalavimai

Švenčiame „Miele“ 125 metų jubiliejų ir pristatome naujas funkcijas

Turėdami 125 metų patirtį, aiškiai matome, kad buitinės technikos ateitis yra išmanieji įrenginiai. Be mūsų programėlės teikiamų privalumų, kuriais galite naudotis jau dabar, siekiame nuolat siūlyti sprendimus, susijusius su tvarumu, kuris neapsiribotų vien tik energijos etiketėmis. Todėl pristatome naujas įdomias funkcijas, kurios yra prieinamos naudojantis programėle, pavyzdžiui, „Suvartojimo prietaisų skydelis“, „Tvarūs receptai“ arba „Ekologiško gaminimo ir maisto laikymo patarimai“.

Atraskite jubiliejinius pasiūlymus
Image of a sustainable recipe

Tvarus maisto gaminimas

Gaminti ekologiškai reiškia daugiau nei virti daržoves garuose. Švęsdami „Miele“ jubiliejų pristatome papildomus tvarius receptus „Miele“ programėlėje**. Sužinokite, kaip gaminti ekologiškai, naudodamiesi „Miele“ programėle. Pasisemkite ne tik įkvėpimo, kaip gaminti skaniai, bet ir gaukite pagalbos, kad nereikėtų švaistyti maisto – naudokitės mūsų maisto gaminimo ir laikymo patarimais.

Peržiūrėkite išmaniąsias orkaites

Suvartojimo prietaisų skydelis

Sužinokite tikslias energijos ir vandens sąnaudas, prijungę skalbyklę ar indaplovę prie „Miele“ programėlės**. Jubiliejiniais metais programėlėje „Miele App**“ bus pradėtos teikti specialiai pritaikytos mėnesinės ataskaitos su individualiomis įžvalgomis – mūsų klientų pamėgta funkcija. Esate labai užsiėmę? Tiesiog paklauskite „Alexa“ arba „Google“ apie savo suvartojimo duomenis.

Peržiūrėkite išmaniąsias skalbykles
* Pritaikyta galiniam mobiliajam įrenginiui (būtinos naudojimo sąlygos nurodytos “App Store” informacijoje).