Kiekvienam skoniui 

Nesvarbu, kaip išdėstysite savo prietaisus: jis visada derės tarpusavyje. Išliksite lankstūs – Jūsų virtuvės dizainas – nuoseklus: tobulai tarpusavyje suderinta prietaisų priekinė dalis visada sukuria harmoningą bendrą vaizdą. Derinkite horizontaliai su “Panorama-Design”, vertikaliai – su “Tower-Design”, “T-Design” arba centruokite su “CubiQ-Design”. Labai lankstu, idealiai prisitaiko prie Jūsų erdvės bei Jūsų naudojimo reikalavimų. 
Panoraminis dizainas
Viskas vienoje linijoje. Dėl horizontalaus išdėstymo akių aukštyje ne tik viską puikiai matysite, bet ir maksimaliai patogiai pasieksite visus prietaisus. Estetiškai įtikina: elegantiška Jūsų virtuvės išdėstymo linija.
“T formos” dizainas
Viskas pasiekiama. Ar galima norėti daugiau? Pasirinkę “T-Design”, penkiems prietaisams suteiksite simetrišką išdėstymą. Šalia ir viršuje dar liks daug vietos kitiems Jūsų virtuvės baldams.
“Tower” dizainas
Tobula vertikalioje padėtyje. Orkaitė, garinė orkaitė arba kombinuotasis prietaisas: su “Tower-Design” galėsite mėgautis efektyviu išdėstymu ir tinkamai naudoti prietaisus.
“CubiQ” dizainas
Koncentruotai derinti Viskas puikiai matoma: su kvadratiniu išdėstymu sukursite koncentruotą aistrą gaminti maistą – ir patogų savo prietaisų naudojimo aukštį.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį