Gaminkite dar paprasčiau 

Ar galima iškepti į ledo gabalą sušaldytą žuvį? Tik vienas iš daugelio klausimų, kuriuos sprendžiame kiekvieną dieną. Nes tik apsvarstę neįmanomus dalykus, klientui galime atverti 1000 naujų galimybių. Pradedant nuo elektrinės indaplovės, garinės orkaitės įmontavimo ir baigiant šilumos palaikymo stalčiumi, “Miele” prietaisai jau dešimtmečius nustato naujus kriterijus. Nuo 2019 m. su 7000 KARTA mes imamės naujų dalykų. Daugybės naujovių, kurių negali trūkti jokioje modernioje virtuvėje. 
Žuvis lede 
SKartu kombinuota garine orkaite sukūrėme naują maisto ruošimo būdą. Nes su “M Chef” technologija maisto produktai kepamas iš karto visas produktas, o ne kaip anksčiau, pirmiausia išorė. Taip iš tikrųjų galima žuvį kepti ledo bloke, kuris neištirpsta. Išskirtinė technologija, kuri skatina tiek mėgėjų, tiek ir profesionalų kūrybiškumą ir leidžia jiems tapti tikrais stebukladariais. 
“TasteControl” 
Taip pat ir tradicinės 7000 KARTOS orkaitės siūlo išbandyti naujas maisto ruošimo erdves, Automatiškai atidarant orkaitės dureles, “TasteControl”apsaugo nuo tolesnio kepimo, todėl visada bus užtikrintas norimas iškepimo laipsnis, kad Jūs galėtumėte atsipalaiduoti ir rūpintis svečiais. 
“FoodView” 
O dėl “FoodView” savo patiekalą galite stebėti per orkaitėje įrengtą vaizdo kamerą net ir tada, kai esate ne namuose. Temperatūrą ir laiką galite patogiai valdyti programėlėje. 
Šią ir kitą naujoves iš mūsų gamyklos, pažymėtas “Išskirtinai “Miele””, norime Jums išsamiai pristatyti tolesniuose skyriuose. 
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį