Tobulas minimalizmas

Inovatyviausia technologija ir išskirtinis, nesenstantis dizainas – būtent to siekia "Miele" produktų kūrėjai. "Miele ArtLine" dizaino linija – tai naujausia įmontuojamųjų prietaisų serija po "PureLine" linijos, atspindinti šį siekį. Išgryninta priekinės dalies elegancija be rankenėlių skleidžia aukščiausios klasės dizaino žinią. Atraskite pirmąją virtuvės dizaino liniją, kuri išties neturi rankenėlių. Prietaisai, neturintys rankenėlių, gali būti grafito pilkos, obsidiano juodos arba deimantinės baltos spalvos. Tai "Miele". Taip visada geriau.
"Miele ArtLine" - tendencinga spalvų koncepcija
Virtuvės zonoje laikykitės naujausios spalvų tendencijos – grafito pilkos spalvos. Tamsus šaltas atspalvis spinduliuoja eleganciją ir pabrėžia santūrų dizainą. Dominuoja tiesios linijos, Jūsų virtuvei suteikiančios ypatingo žavesio. "Miele ArtLine" prietaisai taip pat gali būti obsidiano juodos arba deimantinės baltos spalvos.
"Miele ArtLine" - visa virtuvė
Platus "Miele" naujo dizaino prietaisų, idealiai pritaikytų prie Jūsų poreikių, pasirinkimas:
"Miele ArtLine" - tobulybė be rankenėlių
Visi “Miele” sprendimai tobulai jūsų “Premium” virtuvei. Iš vienų rankų: kartu su “Miele” “ArtLine” dizaino linijos įmontuojamaisiais prietaisais, jūsų “Premium” virtuvėje derės taip pat ir kiti prietaisai. Iki smulkiausių detalių apgalvoto dizaino – nuo automatinių kavos aparatų iki kaitlenčių. Automatiniai kavos aparatai: mūsų kavos aparatai su pupelių sistema yra tikrieji universalieji talentai, kai kalbama apie tobulą kavos skonį, ir tobulai dera su “ArtLine” linijos prietaisais. Šaldytuvai ir šaldikliai: už efektyvų jūsų maisto produktų šaldymą užtikrinant aukščiausios klasės sąlygas ir išsaugant jų šviežumą atsakingi įmontuojamieji šaldytuvai ir šaldikliai. Galima pasirinkti iš įspūdingos modelių įvairovės. Indaplovės: mūsų visiškai įmontuojamosioms indaplovėms su “Knock2Open” atidaryti pakanka tiesiog pabelsti. Gartraukiai: gartraukius taip pat siūlome skirtingų konstrukcijų – kad jūsų virtuvėje vyrautų harmonija ir tobulai integruojamos virtuvės dizainas. Kaitlentės: mūsų kaitlentes – tiek indukcines, tiek be indukcijos – galima montuoti vienoje plokštumoje ir valdyti jutikliais.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį