Tobulas naudojimo įvairiapusiškumas

"Miele" įmontuojamus prietaisus galima įsigyti kaip atskirai pastatomus arba derinamus su kitais prietaisais.
Tikras talentas
Šiai dienai modernios orkaitės gali daug daugiau, nei pasiekti tam tikrą kaitinimo lygį. Viskas apgalvota – kiekvienam maisto produktui gali būti pasirinktas tam tikras gaminimo būdas. Nes kiekvienas maisto produktas pasižymi skirtingomis savybėmis. Jas atpažinti ir atskleisti visą produktų skonį – tikras maisto ruošimo menas. Todėl ideali orkaitė gali viską: kepti, kepinti, troškinti, kepti keptuve.
Užtikrina sveiką maisto ruošimą
Ne veltui kepimas garuose vis labiau mėgstamas. Nes privalumai yra akivaizdūs: garuose patiekalai ruošiami ypač švelniai. Karšti garai srūva tiesiogiai ant kepamo patiekalo, apgaubdami jį iš visų pusių. Kadangi patiekalas kepimo metu nemirksta vandenyje, jis nebus vandeningas, o taip pat nepraras sulčių. O maisto produktų natūralūs aromatai tik dar labiau sustiprės. Išsaugoma spalva ir svarbūs vitaminai.
Visada pasiruošusi greitam startui
Tie, kurie mikrobangines orkaites tapatina tik su maisto pašildymu ir atitirpinimu, naudodami "Miele" prietaisus gali kurti tikrus kulinarinius stebuklus. Norite pašildyti stiklinę pieno, išvirti uogienę, ištirpinti šokoladą – visa tai ir dar daugiau gali Jūsų mikrobanginės orkaitės "Solo" režimas. Paruoštus patiekalus galėsite papildomai apkepinti įmontuotu kvarciniu keptuvu. Mikrobangų orkaitėse galima net kepti arba kepinti.
Kompaktiška ir galinga
Kompaktiška orkaitė su mikrobangų funkcija išmaniai sujungia dviejų galingų prietaisų privalumus vienoje, 45 cm aukščio nišoje. Tai pilnavertė orkaitė, kuriai būdingos pačios įvairiausios funkcijos ir galinga mikrobanginė orkaitė. Šias funkcijas galite naudoti ir atskirai, pvz., orkaitėje iškepti skanią duoną ar pyragą, o pasirinkus mikrobangų funkcija – pašildyti stiklinę kakavos gėrimo.
Tobulai, pasirinkus kombinuotą režimą
Garinė orkaitė su įprastinės orkaitės funkcija išpildys visus Jūsų norus. Kaip visavertei garinei orkaitei, jai būdingi visi atskiros "Solo" garinės orkaitės privalumai. Tai taip pat ir orkaitė, turinti įvairiausius klasikinei orkaitei būdingus režimus.
Maisto ruošimui pasirinkus kombinuotąjį režimą, galima naudoti net 3 darbinius režimus:
Garantuojamas greitas ir sveikas paruošimas
"Miele" pasaulinės naujovės: Garinė orkaitė su mikrobangų funkcija. Gaminimas garuose, virimas ir pašildymas – visa tai 45 cm aukščio nišoje įmontuotame prietaise.
Tobulas partneris Jūsų virtuvėje
"Miele" stalčius virtuvėje galėsite panaudoti patiems įvairiausiems tikslams. Stalčiuose galėsite ne tik pašildyti indus arba išlaikyti šiltus patiekalus, šildomą stalčių "Gourmet" galima naudoti ir kaip papildomą maisto ruošimo prietaisą.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį