Aukščiausios gyvenimo kokybės dizainas

Esame įsitikinę, kad dizainas – tai ne tik prietaisų išorė, bet ir naudotojo patirtis. Tai ir buvo mūsų pagrindinė sąlyga, kuriant naują virtuvės įmontuojamųjų prietaisų liniją. Žinių ir įkvėpimo "Miele" inžinieriai ir dizaineriai nuolat semiasi ir tarptautinėse rinkose, kur dalijasi ir savo neįkainuojama "Knowhow" patirtimi.
"PureLine" – tik tai, kas svarbiausia
"Pure line" atsižvelgia, prisiderina, tai modernios virtuvės dizaino elementas, kur pagrindinis akcentas sutelktas į vos kelias medžiagas. Švelni estetika dėl "PureLine" stiklo akcentų. Dominuoja horizontalių linijų nerūdijančiojo plieno apdaila ir išskirtinė, beveik nepastebima rankena labai juodo stiklo fone.
"ContourLine" - patikimas ir pasitikintis savimi
"ContourLine" būdingas pasitikėjimas savimi. Jaučiama už to slypinti technika – dominuojantis profesionalumas ir aistra gaminti. Nauja tradicijų interpretacija: Masyvi rankena yra tvirto rėmo sudedamoji dalis, jaučiamos kokybiškos medžiagos ir apgalvota struktūra. Atskiriama tai, kas skirtinga ir sugretinamos viena kitą papildančios medžiagos ir funkciniai elementai.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį