Papildoma nauda Jūsų sveikatai

Patvirtinta moksliškai  
Garsių Gyseno ir Koblenco-Landau universitetų mokslininkai savo tyrimais patvirtino garinės orkaitės privalumus, palyginę su tradiciniais metodais – kad Jūsų maiste išliktų daugiau gyvybiškai svarbių medžiagų.  
Daugiau vitaminų kiekvieną dieną 
Joks kitas vitaminas neatlieka tiek daug svarbių funkcijų, kaip vitaminas C, nes jis prisideda prie normalaus imuninės sistemos funkcionavimo. Jei daržoves paruošite “Miele” garinėje orkaitėje, išliks didelė dalis vitaminų – priešingai, nei verdant vandenyje: garinėje orkaitėje iškeptoje paprikoje yra 25 % daugiau vitamino C, o brokolyje – net 50 %. 
Tokie pat sveiki, kaip ir žali maisto produktai  
Jei vaisiai ir daržovės valgomi žali, organizmas gauna daug vitaminų ir mineralinių medžiagų. “Miele” garinėje orkaitėje galite kepti savo maisto produktus ir išsaugoti jų maistingąsias medžiagas – nes garuoseiškeptoje paprikoje yra tiek pat maistingųjų medžiagų, kaip ir žalioje. Palyginimui: vandenyje išvirtoje paprikoje yra 45 % mažiau maistingųjų medžiagų.  
4 kartus įtikinamiau 
Išvaizda, kvapas, skonis ir konsistencija: keturi kriterijai, kurie ypač svarbūs visų patiekalų kokybei. Aliekant laboratoriniustyrimus, buvo vertinama taškų sistema ir nustatyta, kad: kepimas garuose yra skaniausias ir sveikiausiasmaisto ruošimo būdas, kurį galite naudoti ruošdami tiek šviežius, tiek šaldytus maisto produktus. Žuvis garuose išsaugo savo struktūrą, išvaizdą ir išskirtinį skonį – tai yra ryškus mūsų garinių orkaičių pranašumo ženklas.  
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį