Patikimai sulaiko dulkes

Kad dulkės būtų patikimai surinktos
“Miele” “AirClean” filtravimo sistemą sudaro “Original Miele” dulkių surinkimo maišelis, apsauginis variklio filtras ir “Original Miele” išeinančiojo oro valymo filtras. Šios trys filtravimo pakopos atsakingos už tai, kad įtrauktos dulkės liktų saugiai užrakintos. Oras patalpoje švaresnis, negu bet kada anksčiau ir užtrunka ilgiau, kol ant baldų ir plokštumų vėl nusėda dulkių sluoksnis.
“AirClean” filtras
Efektyviai veikiantis filtras kasdieniams poreikiams.Sulaiko 99,9 % visų dulkių* naudojant su “HyClean” dulkių siurblio maišeliu ir variklio filtru.
“Active AirClean” filtras
Juntamai mažiau nemalonių kvapų*– idealu naminių gyvūnų augintojams namų ūkiams, kuriuose yra rūkančių asmenų– su praktiškuoju “Timestrip” filtro keitimo indikatoriumi.
“HEPA AirClean” filtras
Atskiria net smulkiausias daleles ir alergenus – idealiai tinka alergiškiems namų dulkėms. 99,999 % – bendras* dulkių siurblyje sulaikomas dulkių kiekis, taip pat HEPA 13 klasifikacija*.– su praktišku “Timestrip” filtro keitimo indikatoriumi
Rekomenduojame alergiškiems žmonėms
Namų dulkėms alergiški asmenys turėtų ant siurblio su standartiniu HEPA filtru naudoti specialų korpuso sandariklį. Šie prietaisai garantuoja išpučiamą švaresnį, už esamą patalpos, orą. Kaip tik dėl šių išskirtinių savybių, "TÜV Nord" kenčiantiems nuo alergijos rekomenduoja "Miele" siurblius. Kad prietaisas visą savo tarnavimo laikotarpį galėtų užtikrinti nepriekaištingą filtro veikimą, laikui bėgant užsiteršus, papildomai įdėtą HEPA filtrą privaloma reguliariai, maždaug kartą per metus, pakeisti nauju.
 “Silence AirClean” filtras
Juntamai sumažėję ventiliatoriaus ir variklio garsai.– dulkių siurblio garso slopintuvas– su praktiškuoju “Timestrip” filtro keitimo indikatoriumi.
Pagal IEC 62885-2, jeigu naudojami “Miele” prietaisai yra su “AirClean” filtrų sistemapagal DIN EN13725 Konstrukciniai sprendimai pagal modelį