Intuityvus “Miele” gartraukių valdymas

“SmartControl”  
Aukšta kokybė ir funkcionalumas: mėgaukitės patogiu jutikliniu valdymu ir geltonos spalvos rodmeniu. Savo spalva ir valdymo principu jis optimaliai dera su “Miele” “SmartSelect” kaitlentėmis ir tobulai pritaikytas naudoti su “Con@citvity” ir “Miele” programėle.   
“ComfortControl” 
Su “Miele” jutikliniu valdymu “ComfortControl” pačius įvairiausius nustatymus pasirinksite greitai ir patogiai. Vos palietus pirštu galima gartraukį įjungti arba pasirinkti ventiliatoriaus galios pakopą. Lygiai taip pat pritaikomas ir apšvietimas. Atsižvelgiant į modelį, “ComfortControl” galima naudoti su “Con@ctivity” ir “Miele” programėle. Tokiu atveju yra galimybė nustatyti papildomo veikimo trukmę arba atverti filtro keitimo indikatorių. 
“EasySwitch” 
Norite nustatyti tinkamą ventiliatoriaus galios pakopą arba savo “Miele” gartraukio apšvietimą – su “EasySwitch” visas pagrindines funkcijas pasirinksite jutikliniais mygtukais. Malonus valdymas jutikliais yra paprastas ir greitas. Galima naudoti su “Con@ctivity” ir “Miele” programėle (atsižvelgiant į modelį). Tokiu atveju yra galimybė nustatyti papildomo veikimo trukmę arba atverti filtro indikatorių. 
“SmartControl White” 
Aukščiausios klasės valdymas: savo gartraukį valdysite elegantiškuoju jutikliniu valdymu ir baltos spalvos rodmenimis. Savo spalva ir valdymo principu jis optimaliai dera prie “Miele” kaitlenčių su “SmartSelect White” ir tobulai pritaikytas naudoti su “Con@citvity” ir “Miele” programėle.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį