Taupo vietą ir įvairiapusiškas

Troškinimas garuose
Troškinimas garuose laikomas vienu iš sveikiausių maisto ruošimo būdų. Kodėl troškinti garuose yra taip sveika? Skirtingai negu ruošiant maistą tradiciniu būdu dažniausiai pasirenkant per aukštą temperatūrą, čia maisto produktai troškinami gana žemoje temperatūroje, todėl išsaugomi vertingi vitaminai ir mineralinės medžiagos. Troškinami garuose maisto produktai neturi jokio tiesioginio sąlyčio su vandeniu – todėl išsaugo savitą skonį. Troškinimo garinėje orkaitėje privalumai taip pat patvirtinti moksliškai: garuose troškintuose maisto produktuose išsaugomas gerokai didesnis vitamino C kiekis, nes, pvz., garinėje orkaitėje iškeptoje paprikoje yra toks pat maistingųjų medžiagų kiekis, kaip ir žalioje – ne tik skanu, bet ir sveika.
Kepti ir kepinti
Visada tiksliai į dešimtuką: įvairios orkaitės funkcijos, tokios kaip viršutinis ir apatinis kaitinimo elementas, viršutinis arba apatinis kaitinimo elementas, didysis arba mažasis keptuvas, keptuvas su ventiliatoriumi arba intensyvusis kepimas padės optimaliai iškepti kiekvieną patiekalą. Kepti bus kur kas patogiau, jeigu naudosite “DGC Pro” belaidį patiekalų termometrą, kuris nuolat stebi patiekalo šerdies temperatūrą ir automatiškai apskaičiuoja kepimo trukmę, o pasiekus norimą patiekalo vidaus temperatūrą, sustabdo kepimo procesą.
Išmintingai suderinta 
DGC orkaitėje pasirinkę drėgnojo kepimo režimą galite suaktyvinti garų tiekimą ir padidinti drėgmę gaminimo kameroje. Duona iškeps itin puri, su blizgia plutele, o kepsnys bus sultingas.“DGC Pro” orkaitėje drėgnasis kepimas gali būti dar tiksliau reguliuojamas, nes drėgmę galima nustatyti procentų tikslumu, o vienu metu derinti net kelis troškinimo etapus. Tai reškia, kad “DGC Pro” orkaitėse drėgnasis ir sausasis karštis sujungiami į vieną režimą – kombinuotojo troškinimo – užtikrinant net 3 funkcijas viename prietaise.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį