Pagalba dėl jūsų

Šaldymas ir užšaldymas

Šaldymas ir užšaldymas

Gerti tinkama vyno temperatūra

Gerti tinkama vyno temperatūra

  • Lengvi, vaisiniai raudonieji vynai: nuo 14 °C iki 16 °C

  • Sunkūs raudonieji vynai: nuo 14 °C iki 16 °C

  • Sunkūs raudonieji vynai: 18 °C

  • Rožiniai vynai: nuo 8 °C iki 10 °C

  • Aukščiausios kokybės aromatiniai baltieji vynai: nuo 8 °C iki 12 °C

  • Sunkūs arba saldūs baltieji vynai: nuo 12 °C iki 14 °C

  • Putojantis vynas, putojantis sausasis vynas: nuo 7 °C iki 9 °C

  • Šampanas: nuo 5 °C iki 7 °C

Laikykite vyną 1–2 °C žemesnėje temperatūroje nei rekomenduojama, nes pilamas į taurę vynas sušyla.

Sunkų raudonąjį vyną rekomenduojama atidaryti 2–3 valandų prieš vartojimą, kad vynas prisisotintų deguonies ir atsiskleistų jo aromatai.

Naudojimo instrukcijų paieška

Naudojimo instrukcijų paieška

Čia rasite savo „Miele“ prietaiso naudojimo instrukcijas
Raskite savo vadovą
Rezervuokite meistrą

Rezervuokite meistrą

Mielai priimsime remonto rezervaciją internetu arba telefonu
Suplanuokite vizitą
Susisiekite su mumis

Susisiekite su mumis

Apsilankykite mūsų puslapyje „Susisiekite su mumis“, kur rasite įvairius kreipimosi į mus būdus.
Susisiekite su mumis