Buvo nustatyta per aukšta temperatūra.
Sumažinkite temperatūrą 10–20 °C ir pailginkite kepimo trukmę.
Iškepusio patiekalo paviršius netolygiai apskrudęs.
Sumažinkite temperatūrą 10–20 °C ir pailginkite kepimo trukmę.
Naudokite kepimo lygmenį, kuris geriausiai tinka šiam patiekalui ir kepimo režimui pagal receptą arba kepimo lentelę. Receptų rasite naudojimo nurodymuose, receptų sąsiuvinyje, naudojimo ir montavimo instrukcijoje arba “Miele” interneto svetainėje.
Kepiniai, kurių paviršiai jautrūs temperatūrai, pvz., grietininiai arba varškės pyragai, apskrunda netolygiai dėl oro cirkuliacijos, kuri vyksta pasirinkus “Karštojo oro” režimą. Naudokite Viršutinio / apatinio kaitinimo elementą.
Greitojo įkaitinimo / “Booster” nenaudokite kepdami temperatūrai jautrios tešlos kepinius, pavyzdžiui, biskvitą arba sausainius, nes paviršius iš viršaus per greitai apskrus.
Iš gaminimo kameros išimkite nereikalingus priedus. Jeigu yra, išimkite iš gaminimo kameros riebalų filtrą, nes jis uždengia oro tiekimą. Riebalų filtrą įdėkite tik tada, jei ketinate naudoti keptuvo režimą arba kepinti.
Toliau nurodytus veiksmus atlikite tik tada, kai orkaitė bus visiškai atvėsusi:
Patikrinkite, ar durelės teisingai įstatytos į lankstus ir į fiksatorių. Taip pat patikrinkite, ar durelių sandariklis visur tinkamai prigludęs. Daugiau informacijos apie tai rasite naudojimo ir montavimo instrukcijoje arba “Miele” interneto svetainėje.
Orkaitės su silikoniniu sandarikliu: dėl riebalų likučių durelių sandariklis gali pradėti trūkinėti arba skeldėti. Nešvarumus geriausia iš karto nuplauti šiltu vandeniu, plovikliu ir švaria kempine arba švaria, drėgna mikropluošto šluoste. Nusausinkite sandariklį minkšta šluoste.
Orkaitės su durelių stiklo sandarikliu: trindami ar šveisdami rizikuojate pažeisti durelių stiklo sandariklį. Jei įmanoma, stiklo sandariklio nevalykite.
Jeigu durelių sandariklis suskeldėjęs, sutrūkęs arba labai susidėvėjęs, susisiekite su “Miele” klientų aptarnavimo skyriumi.