Tobulai sugeria dulkes

Tobulai sugeria dulkes
Nes kiekvienam butui ar namui būdingas skirtingas įrengimas, kaip ir skirtingas individualus gyvenimo būdas, todėl siūlomas didelis skirtingų siurblio priedų asortimentas. Todėl "Miele" dulkių siurblį galėsite pritaikyti savo visiškai asmeniniams poreikiams. Pvz., Jūsų grindų dangai tinkančios grindų galvutės ir šepečiai, taip pat specialūs, įvairioms dangoms skirti priedai. Net sunkiai pasiekiami tarpai arba spintų paviršiai gali būti pasiekiami greitai ir nesunkiai. Dulkės patikimai surenkamos, nepasklinda ore.
"Miele" saugiai užrakina dulkes
"Miele" "Air Clean" filtrų sistema, susidedanti iš originalaus "Miele" dulkių maišelio, variklio apsaugos ir išmetamojo filtro, didžiausio komforto užtikrinimui. "Miele" dulkių siurbliuose naudojant tik originalius priedus, ženkliai sumažėja patalpų užterštumas smulkiomis dulkių dalelėmis. Dėl šių dalių sąveikos sulaikoma daugiau nei 99,9 proc.* smulkių dulkių dalelių. Po siurbimo patalpos oras bus švaresnis nei bet kada anksčiau!
Pagal IEC 62885-2, jeigu naudojami “Miele” prietaisai yra su “AirClean” filtrų sistema Konstrukciniai sprendimai pagal modelį