Išskalbti tobulai. Su “Miele”.

Išskalbti tobulai. Su “Miele”.
Jau daugiau kaip 120 metų “Miele” yra laikoma skalbinių priežiūros eksperte. Nuo tobulos skalbyklės iki pritaikyto – kiekvieną šių produktų “Miele” kūrė pasitelkdama technologijų naujoves ir aistrą. Štai kodėl dabar turime 360° vaizdą. Kaip savo srities žinovai, optimaliai tarpusavyje suderinome visas skalbinių priežiūros dalis. Mums žinomas kiekvienas skalbimo ciklo etapas, skalbiklių sudedamųjų dalių savybės ir įvairių tekstilės gaminių priežiūros subtilybės. Taip gimsta tobula atskirų komponentų sąveika: “Miele” priežiūros sistema ir ilgus matus besitęsiantis patikimumas. Dėl šios patirties “Miele” siūlo įsigyti skirtingiems rūbams pritaikytą skalbiklį: “UltraWhite” – baltiems skalbiniams, “UltraColor” – spalvotiems tekstilės gaminiams arba “WoolCare” temperatūrai jautriems natūraliems pluoštams. Kiekvienas tekstilės gaminys bus išskalbtas kruopščiai ir kartu švelniai.
Optimali sąveika
Unikali “Miele” skalbyklėms pritaikyta sudėtis užtikrina tobulus skalbimo rezultatus. Atsižvelgiant į “Miele” skalbimo ir priežiūros programose naudojamą vandens kiekį ir temperatūrą, buvo sėkmingai nustatytos ir išbandytos efektyvaus dozavimo rekomendacijos, padedančios pasiekti tobulą rezultatą. Dozuosite taupiai, bet visada optimaliai išnaudosite visas savo skalbyklės galimybes. Kartu tausosite aplinką!
Apsaugokite jautrią odą
Jautriai odai reikia ypatingos apsaugos – taip pat kalbant ir apie skalbinių priežiūrą: savo jautriai odai skirtame skalbiklyje nenaudojame dažiklių ir aromatinių medžiagų, būsite apsaugoti nuo alergijų. Padovanosite savo odai taip reikalingą ramybę. Be to, nereikės atsisakyti optimalios skalbinių priežiūros: rezultatai Jus nustebins.
“Nordic Swan” etiketė: tvarumo ženklas
“Nordic Swan” ženklinimas susietas su griežtais aplinkosaugos reikalavimais. Tai apima visą produktų gyvavimo ciklą – nuo pirminių žaliavų iki pakuočių. Mūsų “UltraColor Sensitive” skalbiklis šiuos reikalavimus išpildo su kaupu. Tai reiškia, kad mūsų skalbikliuose nėra kvapiųjų medžiagų ir dažiklių – jie švelnūs odai ir tausoja aplinką.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį