Pritaikomi prie kiekvienos darbinės situacijos

DAD 4x40 “Black Levantar”
Dėl savo formos ir funkcijų jis gali būti vadinamas gartraukių perlu, tobulai įsiliejančiu į bet kurios virtuvės interjero dizainą. Pakaks vieno mygtuko spustelėjimo, kad gartraukis iškiltų iš stalviršio ir įsijungtų. Jis iš karto ištrauks susidariusius garus ir kvapus. Jei daugiau neketinate naudoti gartraukio, lengvai spustelėję mygtuką jį vėl sugrąžinsite atgal į stalviršį.
DA 4208 V D / DA 4248 V D “Puristic Varia”
Pasiūliusi reguliuojamo aukščio gartraukį “Varia”, “Miele” pagaliau išsprendžia visiems seniai žinomą problemą: jeigu gartraukis bus pakabintas per aukštai, garų ištraukimas nebus optimalus; pakabinus gartraukį žemiau, jis užstos vaizdą į kaitlentę ir tai turės įtakos visam virtuvės dizainui. Paspaudę mygtuką, “Miele” “Varia” gartraukį iki 30 cm pakelsite į viršų arba nuleisite žemyn. Gartraukį ergonomiškai prisitaikysite bet kuriam ūgiui. O Jūs ne tik matysite, kas vyksta Jūsų kaitlentėje, bet ir mėgausitės vaizdu į svetainę.
“DA 7378 D Aura 4.0 Ambient”
Išjungus “Miele” pakabinamą gartraukį “Aura 4.0 Ambient”, sparneliai priglunda prie apvalaus gaubto korpuso. Vėl įjungus gartraukį, sparneliai mechaniškai atsidarys, suformuodami elegantišką ovalo formą. Dėl šio pasikeitimo prietaiso viduje padidėja garų surinkimo erdvė – todėl prietaisas gali būti ištraukti dar daugiau garų. Sparneliuose integruoti garų ištraukimo elementai padeda užtikrinti optimalų garų ištraukimą. 
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį