Priedai buitinių prietaisų sujungimui

Ką reikia žinoti apie "Priedai buitinių prietaisų sujungimui"

DUK

Informacija apie sujungimą į tinkla

Turite klausimų apie "Miele" namų tinklą? Paspauskite pateiktą nuorodą ir raskite atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus.

Sužinoti daugiau apie "DUK"
Buitinių prietaisų sujungimas su "Miele@home"

Čia gyvena laisvė

"Laisvė? Man tai reiškia gyvenimo kokybę. Tinkamai ja mėgautis galiu tik tada, kai viską kontroliuoju."*

Sužinoti daugiau apie "Buitinių prietaisų sujungimas su "Miele@home""
"Miele@mobile" taikomoji programa

Neįmanoma visur būti vienu metu?

Jūs galite! Visada atiduodate visą save ir mielai viską kontroliuojate. Kad įsitikintumėte, ar juose viskas gerai, nebūtina grįžti namo, galite tiesiog pasinaudoti "Miele@mobile" taikomąją programa. Ji ne tik padės Jums sekti savo buitinių prietaisų veikimą, bet ir informuos, pvz., apie baigtą skalbimo programą. Net jeigu Jūs tuo metu turėsite įvykdyti svarbesnes misijas.*

Sužinoti daugiau apie ""Miele@mobile" taikomoji programa"
Produktų pristatymo paslauga

Pritrūkote produktų naujam receptui?

Gaminkite tai, ką norite – ir visai nebūtina eiti apsipirkti. “Miele@mobile” programėlėje radote patinkantį receptą, reikalingi produktai patogiai pasiekiami ranka: naudodami programėlę, internetu užsakykite reikiamus produktus su pristatymo paslauga ir šie bus patogiai pristatyti tiesiai į namus. Patogumas vos keliais spustelėjimais – jokio laiko eikvojimo ir pirkinių krepšio.

Sužinoti daugiau apie "Produktų pristatymo paslauga"
"MobileControl"

Spontaniškas vakarėlis po valandos?

Šaldytuvas jau šaldo! Tobulų akimirkų suplanuoti neįmanoma. Kad galėtumėte jomis spontaniškai pasinaudoti, mes sukūrėme "MobileControl". Su mobiliuoju valdymu galėsite viską kontroliuoti net keliaudami. Galite savo šaldytuvą su "SuperKühlen" funkcija paruošti priimti šviežius skanumynus, kuriuos netrukus ketinate parsinešti ir atvėsintais vaišintis su draugais. *

Sužinoti daugiau apie ""MobileControl""
"ShopConn@ct"

Patogus kasdienis apsipirkimas internete?

Taip liks daugiau laiko ypatingiems dalykams! Smulkmenoms nereikėtų teikti daug reikšmės. Pavyzdžiui, rūpintis, ar namuose pakanka indų plovimo kapsulių.. Tiesiog pasitikėkite savo “Miele” prietaisu: indaplovė praneš, kada išseks tablečių, skalavimo skysčio ar druskos atsargos. Su “ShopConn@ct” galėsite visa tai patogiai užsakyti internetu – telefonu arba planšetiniu kompiuteriu.*

Sužinoti daugiau apie ""ShopConn@ct""
a href="mailto:Miele@mobile""Miele@mobile"/a taikomoji receptų programa

Pažadinti atostogų prisiminimus?

Turint tinkamą receptą tai bus visai paprasta. Virti ir kepti gali visi – o naudojantis programėlės " Miele@mobile" receptų funkcija gaminimas nesukels jokių rūpesčių. Ruošdami kulinarinę staigmeną greit prieš akis savo išmaniajame telefone ar planšetėje turėsite tinkamą receptą ir pirkinių sąrašą. Skanių patiekalų receptus nebus sunku pritaikyti – net jeigu virtuvėje paprastai ilgai neužtrunkate.

Sužinoti daugiau apie "a href="mailto:Miele@mobile""Miele@mobile"/a taikomoji receptų programa"
Sąveikusis "Miele" pagalbininkas

Kalnai skalbinių?

Lengvai įveikiami su apsukriais pagalbininkais. Kai kuriais atvejais geriausia pasikliauti profesionalia pagalba, visų pirma, jeigu kalbama apie tobulą skalbinių priežiūrą. Sąveikusis "Miele" pagalbininkas Jums išrinks tinkamiausią skalbimo programą. Nesvarbu, spalvotiems ar baltiems, medvilnei ar šilkui, stipriai ar lengvai išteptiems – su "Miele" pagalbininkais viskas pavyks tobulai.

Sužinoti daugiau apie "Sąveikusis "Miele" pagalbininkas"
“Scout RX2” taikomoji programa

Nelieka laiko svarbiems dalykams?

Naujasis “Miele Scout RX2” su “MobileControl” pasirūpins namais tada, kai Jūsų nebus namuose. Kad ir kur būsite – Jūsų grindys bus patikimai valomos.

Sužinoti daugiau apie "“Scout RX2” taikomoji programa"
Valdymas balsu

Viską kontroliuoti be išmaniojo telefono?

Paklauskite "Alexa"! Turėkite laisvas rankas svarbesniems dalykams. Nebūtina paimti išmaniojo telefono, kad galėtumėte balsu kontroliuoti savo buitinius prietaisus: su "Amazon Echo" ir "Alexa Voice Service" galėsite sužinoti savo prietaisų būseną arba pasiklausti svarbios informacijos (pvz., ar parinkta tinkama skalbimo programa), o kartu ir toliau viską kontroliuoti.

Sužinoti daugiau apie "Valdymas balsu"
"SuperVision"

Artimųjų būryje, jaukioje virtuvėje?

Jau žinote, kas pasirūpins skalbiniais. Mėgaukitės čia ir dabar – artimų bičiulių būryje, jaukioje virtuvės aplinkoje. Sujungtų prietaisų teikiamais privalumais galėsite įsitikinti netgi trumpai žvilgtelėję, eidami pro šalį: nes su "SuperVision" savo buitinių prietaisų veikimą visada galėsite diskretiškai sekti savo virtuvės prietaisų ekranėliuose, Jums netgi nereikės telefono*.

Sužinoti daugiau apie ""SuperVision""
"WifiConn@ct"

Norite pasinaudoti "Miele@home" teikiamais privalumais?

Nesibaiminkite, į sujungtų buitinių prietaisų pasaulį patekti visiškai nesudėtinga, nes "Miele@home" sistema ne tik patogi, bet ir aiški. Atskiri "Miele" buitiniai prietaisai į tinklą jungiami per "WiFiConn@ct", tai reiškia tiesioginį sujungimą su WLAN kelvedžiu Jūsų namuose. Savo išmaniajame telefone, planšetiniame kompiuteryje arba per "Miele@mobile" taikomąją programą galėsite ne tik sekti savo prietaisų veikimą, bet ir juos valdyti*.

Sužinoti daugiau apie ""WifiConn@ct"" priklauso nuo prietaisų ir modelių
"Smart Home"

Ar mano "Smart Home" tikrai išmanus?

Bus išmanus, kai gartraukis ir bendra buto apšvietimo sistema derės tarpusavyje. Išmanusis namas bus tikrai išmanus tada, kai visi elementai derės tarpusavyje. Kai viską galėsite valdyti centralizuotai, ateis ir norimas patogumas. "Miele" ir brandūs partnerių sprendimai padės buitinius prietaisus integruoti į išmaniuosius namus, kad Jūs galėtumėte mėgautis namų tinklo teikiamu patogumu ir efektyvumu.

Sužinoti daugiau apie ""Smart Home""
"SmartStart"

Saulės šviesa sukuria gerą nuotaiką?

Ir elektros energiją Jūsų džiovyklei! Jūs norite išnaudoti teigiamą saulėtos popietės energiją. Sode, šeimos būryje – lygiai taip pat tvariai galite vartoti energiją. Su "SmartStart" sistema jūsų buities prietaisai automatiškai naudos elektros energiją tada, kai jos tinklo tarifai bus patys žemiausi.*

Sužinoti daugiau apie ""SmartStart""

Priedai

Originalūs priedai Priedų apžvalga