Švelnus kepimas tobulam skoniui

Ypatingam skoniui 
Papildomas skonis – troškindami “Sous-vide” būdu, išgausite puikų skonį. Didelis privalumas yra absoliučiai tolygus troškinimas, siekiant pasiekti tam tikrą vidinę temperatūrą. Taip kraštai neapkeps per daug. Kadangi aromatai negali reaguoti su deguonimi, išsaugomas visas maisto produkto skonis, taip pat vitaminai ir maistingosios medžiagos. Dar vienas privalumas: palyginti su tradiciniais kepimo metodais,šio kepimo metu drėgmė lieka maisto produktuose. Vakuumuokite savo ruošiamą patiekalą prieš kepdami “Sous-vide” būdu, naudokite marinatą arba prieskonius – išgaukite intensyvų skonį. Troškinimo rezultatus visada galima atkurti. 
Minkščiau būti negali 
Minkšta ir labai kvapnu – jautiena, kiauliena arba paukštiena “Sous-vide” būdu troškinama ypač lėtai ir pastoviai žemoje temperatūroje. Tai mėsa išlieka itin sultinga ir minkšta. Kepimo metu atsidaro raumeninės ląstelės, tačiau mėsos sultys neišbėga. Be to, neįmanoma perkepti. Tačiau Jūs mėgstate apskrudusią mėsą? Net ir tai nėra problema: apkepkite mėsą stipriau prieš vakuumavimą arba po jo. Taip bus iki galo paruošta tiek išorė, tiek ir vidus. 
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį