Norite palaikyti ryšį su dulkių siurbliu-robotu? 

Būsenos ekranas 
Paleidimo ekranas suteikia Jums svarbiausią informaciją trumpai, pvz., kokiu režimu “Scout RX3” veikia tuo metu ir kada jis pradės kitą valymą. Vos dviem paspaudimais galite pasirinkti valymo režimą arba įjungti dulkių siurblį-robotą. 
Laikmačiu galima nustatyti norimą paleidimo laiką. Galima pasirinkti net iki 7 individualių laikmačio nustatymų, pvz., darbo dienomis galima nustatyti kitą paleidimo laiką nei savaitgalį. 
“Scout RX3” sistemingai juda patalpose ir sudaro išvalyto ploto žemėlapį. Taip galite bet kada stebėti, kurioje vietoje tuo metu yra “Scout RX3” ir kurios sritys jau išvalytos. 
“Home Vision HD”*
Su “Home Vision” funkcija bet kada galėsite patikrinti, ar namuose viskas gerai. Dvi dulkių siurblio-roboto priekyje įrengtos kameros leis stebėti prietaiso veikimą realiu laiku. Koduotas tiesioginis kameros vaizdas perduodamas į Jūsų mobilųjį įrenginį – HD kokybe.*
Intuityvus valdymas programėlėje* 
Namuose ar kelionėje – pasinaudokite programėle savo mobiliajame telefone arba planšetiniame kompiuteryje ir nurodykite dulkių siurbliui-robotui jo funkcijas. “Miele Scout” programėlė suteikia patogių prietaiso valdymo funkcijų.
Pritaikyta galiniam mobiliajam įrenginiui (būtinos naudojimo sąlygos nurodytos “App Store” informacijoje).Perdavimo kokybė priklauso nuo Jūsų internetinio ryšio namuose greičio bei mobiliojo galinio įrenginio.priklauso nuo modelio Konstrukciniai sprendimai pagal modelį