Optimaliai pritaikyti Jūsų reikalavimams

Klasikinė – 14 cm aukščio ir 60 cm pločio
Dėl jo 14 cm aukščio “Miele Gourmet” pašildymo stalčių galima optimaliai derinti su 45 cm aukščio kompaktišku prietaisu, pvz., “Miele” automatiniu kavos aparatu, gariniu troškintuvu su orkaite arba orkaite su mikrobangų funkcija – kad Jūsų 60 cm aukščio niša būtų kuo geriau išnaudota. Kad “Miele” stalčius tiktų ir prie Jūsų prietaiso dizaino, rinkitės iš dviejų skirtingų dizaino variantų, kol vaizdas virtuvėje bus harmoningas. 
Labai didelė – 29 cm aukščio ir 60 cm pločio
Ypač talpus yra mūsų 29 cm aukščio “Miele Gourmet” patiekalų pašildymo stalčius. Kartu su klasikine 60 cm aukščio orkaite įsigysite tobulus derinius montuoti į 88 cm aukščio nišą ir optimaliai išnaudosite turimą erdvę. Stalčius galima įsigyti 3 spalvų su stikline arba nerūdijančiojo plieno priekine dalimi. “PureLine” dizaino linijai būdingos specialios nerūdijančiojo plieno juostelės. Pasirūpinsime vientisa jūsų virtuvės aplinka.
Kombinuotas sprendimas 90 cm nišoms 
Vieną ant kito montuojant du 45 cm aukščio prietaisus ir šalia pastačius 60 cm aukščio prietaisą, “Gourmet” indų pašildymo stalčius puikiai užpildys atsiradusią nišą. Kad būtų užpildyta niša po 60 cm aukščio prietaisu, ateityje galima įmontuoti ESW 7030 “Gourmet” indų pašildymo stalčių. Jo priekinė dalis yra maždaug 32 cm aukštesnė negu kitų “Miele” “Gourmet” indų pašildymo stalčių. Taip vizualiai sumažinamas tarpas iki viršuje įmontuoto prietaiso ir pritaikomas prie tarpo tarp abiejų 45 cm aukščio prietaisų.Pasirinkus šį montavimo sprendimą, reikia naudoti papildomą pagrindą ENB 1060, norint išlaikyti optimalų tarpą tarp dviejų 45 cm prietaisų.ESW 7030 galima derinti su “Miele” vyno šaldytuvu KWT 6422 iG ir šalia montuojamu 60 cm aukščio įmontuojamu prietaisu.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį