Tobula temperatūra indams ir patiekalams

Maisto pateikimo kultūra su “Miele” stalčiais
Prieš patiekiant maistą galima pašildyti lėkštes ir puodelius – neužblokuosite orkaitės, o patiekalai bei gėrimai ne taip greitai atvės. Dar vienas privalumas: “Miele Gourmet” pašildymo stalčiuje galite išlaikyti patiekalus šiltus, kokybė išliks nepakitusi. Tai itin praktiška, jeigu Jūsų valgiaraštis sudarytas iš kelių sudedamųjų dalių su skirtingu paruošimo laiku.“Gourmet” patiekalų pašildymo stalčių galima naudoti ir kaip kepimui skirtą prietaisą. Pasirinkus “Kepimo žemoje temperatūroje” režimą galima iškepti tam tikrus mėsos arba žuvies patiekalus. Šią funkciją galima naudoti ir gaminant garnyrus – o ypač tada, kai orkaitė jau užimta kitais patiekalais.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį