Nepakartojamo skonio

Kepimas garuose istorinio vystymosi procese 
Iš kur kilusi kepimo garuose idėja? Šiandieninės garinės orkaitės šaknys yra Kinijoje, kur patiekalų ruošimas garuose jau tūkstančius metų yra svarbiausias metodas: vienas ant kito uždėtuose bambukiniuose maisto ruošimo induose dviguboms sienelėmis maisto produktai buvo troškinami atskirti vieni nuo kitų – ir taip paruošti sveikai ir juos tausojant. Šio ypatingo maisto ruošimo būdo privalumai vakarų pasaulyje buvo ilgai nuvertinami. “Miele” toliau vystė pirminio kepimo garuose tradiciją ir derino ją su pažangiomis idėjomis bei technologijomis. Su “Miele” garine orkaite į savo virtuvę įnešite stebuklingą maisto ruošimo būdą ir galėsite mėgautis visais jos teikiamais privalumais. Mėgaukitės patogiu ir sveiku maisto ruošim būdu bei neįtikėtinu skoniu.
Geriausios techninės žinios 
2016 m. rudenį “Miele” pagamino milijoninę garinę orkaitę. Su šiuo skaičiumi susijusi sėkmės istorija, nes dar prieš 20 metų buitinės garinės orkaitės virtuvėje buvo veikiau egzotika. “Miele” su šiuo produktu pralaužė ledus – todėl mes Jums šiandien galime pasiūlyti plačiausią garinių orkaičių ir kombinuotųjų prietaisų asortimentą. 
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį