Inovatyvu ir apgalvota

“DualSteam”
Naujoji “DualSteam” technologija – tai inovatyvus patobulintas išorinis garų generavimas, naudojamas visose 45 cm aukščio “Miele” garinėse orkaitėse. Dėl galingo garų generatoriaus (3,3 KW) gaminimo kamera greitai įkaista, galėsite iš karto sudėti patiekalus. Dviem specialiais “DualSteam” garų purkštukais garai dideliu greičiu srūva į gaminimo kamerą, kur labai greitai ir tolygiai pasiskirsto aplink troškinimo indus – kad Jūsų patiekalai keptų tolygiai ir būtų neįtikėtinai gardūs.
“MonoSteam”
Geriausia technologija mažoms gaminimo kameroms: sukurta specialiai mūsų vietą taupančioms pastatomoms garinėms orkaitėms, “MonoSteam” užtikrina geriausio skonio rezultatus. Garų generatorius šioje technologijoje yra vandens bakelyje – per garų įleidimo angą garai greitai nukreipiami į gaminimo kamerą. Taip net ir mažame prietase patiekalai bus optimaliai iškepti. 
“PowerSteam”
Pirmoji garų technologija net ir po 35 metų vis dar žavi greitu garų generavimu. Su galingu 5,0 KW garų generatoriumi, todėl prietaisas ypač greitai įkaista. Dar vienas privalumas: troškinant su slėgiu iki 120 °C, troškinimo laikas būna trumpiausias, kokį tik galima pasiekti garinėje orkaitėje. Patiekalai iškepa vos po akimirkos tolygiai ir profesionaliai – tai labiausiai laiką taupantis troškinimo garuose būdas.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį