Skalbimas ir džiovinimas viename prietaise

“Miele” skalbyklėje džiovyklėje galite išskalbti pilną būgną skalbinių. Kadangi skalbiniams džiovinti reikia kur kas daugiau vietos, per vieną ciklą galima išdžiovinti tik nedidelį kiekį skalbinių. Jei dažnai turite skalbti ir džiovinti didelius kiekius skalbinių, rekomenduojame naudoti skalbyklę ir atskirai džiovyklę. Dviem skirtingais prietaisais galite lygiagrečiai skalbti ir džiovinti, tokiu būdu greitai įveikdami kalnus skalbinių. Nesvarbu, kokį sprendimą priimsite, mes siūlome tobulus skalbimo ir preciziškus džiovinimo rezultatus. Arba kitaip tariant – skalbinių priežiūra “made by Miele”.Jeigu be pertraukos skalbiate ir džiovinate vidutiniškai apie 5 kg skalbinių, mūsų kompaktiškieji mažiems namų ūkiams pritaikyti modeliai – idealus pasirinkimas jums.Jeigu prietaisui galite skirti daugiau vietos, o Jūsų šeimą sudaro bent du asmenys, rekomenduojame įsigyti XL modelį. Na, o didelėms šeimoms tobulas pasirinkimas yra įsigyti du atskirus prietaisus, kad būtų galima lygiagrečiai ir skalbti, ir džiovinti.
Kompaktiška "Miele" skalbyklė-džiovyklė
Kompaktiška technologija, kompaktiški matmenys. "Miele" skalbyklė-džiovyklė WT1, kurios korpuso gylis yra 60 cm, gali nepertraukiamai išskalbti ir išdžiovinti iki 4 kg skalbinių. Jeigu tik skalbiama, vienu metu prietaisas gali išskalbti iki 7 kg skalbinių. Taigi šis prietaisas idealiai tinka mažesniems namų ūkiams, kuriuose susidaro vidutinis skalbinių kiekis. Galite pasirinkti vieną iš dviejų skirtingų WT1 priekinių durelių nuolydžio kampų.
Tiesus skydelis
Tiesaus skydelio skalbyklę-džiovyklę galima tobulai integruoti jau įrengtoje virtuvėje. Ją galima tiesiog įstumti į po stalviršiu esančią montavimo nišą, kurios aukštis ne mažesnis negu 85 cm. Jeigu reikia, prietaiso dangtį galima pakeisti montavimo po stalviršiu rinkiniu. Tokiu atveju skalbyklė-džiovyklė telpa netgi 82 cm nišoje.
Įstrižas skydelis
Jeigu skalbyklę-džiovyklę ketinate statyti atskirai bute ar rūsyje, idealiai tinka modelis su nuožulnia priekine dalimi. Esant nedideliam priekinės dalies nuožulnumui, itin patogu perskaityti ekrano rodmenis.
“Miele” skalbimo mašina-džiovyklė XL
Ši didelių gabaritų džiovyklė idealiai tinka didesniems namų ūkiams, susiduriantiems du didesniu skalbinių kiekiu. Korpuso gylis siekia 67 cm, išskalbia ir išdžiovina be sustojimo iki 6 kg skalbinių. Ketinate tik skalbti, prietaisas talpina iki 9 kg skalbinių. XL modelį siūloma įsigyti kaip atskirai pastatomą prietaisą, kuriam būdingas palenktas skydelis, skirtas ekranėlio rodmenims patogiai nuskaityti.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį