Nelieka laiko svarbiems dalykams?

Neribota prieiga ir valdymas programėlėje
“Scout RX2” galite patogiai valdyti namuose arba kelionėje savo išmaniajame telefone arba planšetiniame kompiuteryje. “Miele Scout RX2” programėlėje* glaustai pateikta visa svarbi informacija ir naudojimo galimybės.
Būsenos ekranas ir laikmatis
Ekranėlyje glaustai pateikta visa svarbi informacija, pvz., kokiu režimu tuo metu veikia “Scout RX2” ir kada jis pradės kitą valymą. Vos dviem spustelėjimais galite pasirinkti valymo režimą ir iš karto įjungti dulkių siurblį robotą.
"Home Mapping" (žemėlapio sudarymas)
"Scout RX2" sistemingai juda patalpose ir sudaro išvalyto ploto žemėlapį. Taip galite bet kada stebėti, kurioje vietoje tuo metu yra "Scout RX2" ir kurios sritys jau išvalytos.
“Home Vision”**
“Home Vision” funkcija leidžia “Scout RX2” kameros rodomą vaizdą tiesiogiai perduoti į galinį mobilųjį įrenginį. Bet kuriuo metu ir iš bet kurios vietos galima matyti, ar namuose viskas gerai. Kameros vaizdas nėra įrašomas kaip vaizdo įrašas, bet perduodamas tiesiogiai. Pirmenybė teikiama saugumui, todėl perduodamas koduotas vaizdas. Perduoti užkoduoti duomenys atkoduojami tik pasiekus gavėją.
Pritaikyta galiniam mobiliajam įrenginiui (būtinos naudojimo sąlygos nurodytos “App Store” informacijoje).Perdavimo kokybė priklauso nuo Jūsų internetinio ryšio namuose greičio bei mobiliojo galinio įrenginio.atsižvelgiant į modelį  Konstrukciniai sprendimai pagal modelį