Viską kontroliuoti be išmaniojo telefono?

Norite kontroliuoti arba valdyti savo buitinius prietaisus, bet nenorite to daryti savo išmaniuoju telefonu? Su "Amazon Echo" ir "Alexa Voice Service" funkcija galėsite balsu patikrinti savo buitinių prietaisų būseną arba sužinoti pageidaujamą informaciją (pvz., pasitikslinti, ar parinkta tinkama skalbimo programa).
Intuityviai valdoma pažangi technika
Savaime suprantama, kad su nauja valdymo balsu funkcija nereikės vienu metu daryti kelių darbų. Žaisite su vaikais, bet kartu kontroliuosite visus savo buitinius prietaisus: “Alexa, paklausk “Miele”, ar ne praviros šaldytuvo durelės.” Tai taip pat taikoma ir skalbyklei arba garinei orkaitei: galite pasinaudoti “Alexa Voice Service” ir peržiūrėti savo prietaisų veikimą arba net nutraukti programą. Ši funkcija leis valdyti ir gartraukius: “Alexa, perduok “Miele”, kad įjungtų antrą gartraukio galios lygį.”
Kas tai yra "Amazon Alexa"?
"Amazon Echo" prisijungia prie "cloud" serveryje veikiančio "Alexa Voice Service", kad galėtumėte leisti muziką, atsiliepti į skambučius, nustatyti laikmatį ar žadintuvą, kalendorių, peržiūrėti pranešimus apie orą, eismo sąlygas ar sporto naujienas, užduoti klausimus, sudaryti pirkinių ir dienos darbų sąrašus, valdyti tarpusavyje susietus "Smart Home" prietaisus (pvz., "Miele@home" ir kitus). Tiesiog paklauskite.
"Alexa" prijungimas prie "Miele@home" 3 žingsniais
1 žingsnis: butinių prietaisų sujungimas -
2 žingsnis: prijungti "Alexa" prie naudotojo paskyros-
"Buitis gali nutraukti net gražiausias akimirkas. Valdymas balsu padės kontroliuoti buitį, per daug nuo jos nenutolstant!"
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį