Norite pasinaudoti "Miele@home" teikiamais privalumais?

Veikimo nuotolis, kaip ir kitiems radijo ryšio standartams būdinga, priklauso nuo pastatų padėties. Prietaiso pastatymo vietoje būtina užtikrinti tinkamą signalo stiprumą. Dauguma "Miele" prietaisų šiandien jau įprastai gali būti jungiami į tinklą.* Kiti prietaisai gali būti modernizuojami, papildomai įdiegiant ryšio modulį. Kai kuriuos prietaisus galima atnaujinti modernizavimo rinkiniais ir taip pritaikyti juos "Miele@home" funkcijai *.
Buitiniai prietaisai su "WiFiConn@ct"
Šiose produktų grupėse nurodyti prietaisai su "WiFiConn@ct" funkcija: orkaitės, orkaitės su mikrobangų funkcija, garinės orkaitės, garinės orkaitės su orkaitės funkcija, garinės orkaitės su mikrobangų funkcija, indaplovės, kavos aparatai, džiovyklės, skalbimo mašinos ir skalbimo mašinos-džiovyklės. Kad galėtumėte šios grupės produktus integruoti į "Miele@home" sistemą ir į "Smart Home", Jums reikės "Miele@home" tinklų sietuvo ir, atsižvelgiant į aplinkybes, kitų priedų: kaitlentės, šaldytuvų-šaldiklių, šaldytuvų ir šaldiklių ir vyno šaldytuvų.
Ryšio modulis
Pasirinktus prietaisus galėsite sujungti per ryšio modulį – prietaiso duomenys bus perduodami radijo ryšiu.
"Savo buitiniams prietaisams norėčiau tokios technologijos, kuri tiktų mūsų namams."
priklauso nuo prietaisų ir modeliųMontavimą patikėkite tik elektros specialistui. Konstrukciniai sprendimai pagal modelį