Spontaniškas vakarėlis po valandos?

Keisti nustatymus nebūnant namuose
Ne tik viską kontroliuoti, bet, kai to reikia, turėti galimybę valdyti: pasirinkę "MobileControl" funkciją, galėsite nustatyti žemesnę savo šaldytuvo su "SuperKühlen" funkcija temperatūrą, kad grįžę namo su dideliu pirkinių krepšiu juos iš karto galėtumėte sušaldyti. Arba valdyti savo skalbyklės, džiovyklės ir indaplovės programas, net jeigu tuo metu nesate namuose.
Su "MobileControl" funkcija pasirinktą prietaisą arba programą galėsite valdyti savo mobiliajame telefone arba planšetiniame kompiuteryje. Be kita ko, neatsižvelgiant į buvimo vietą, galėsite savo prietaisą įjungti arba sustabdyti.
Prietaiso ekranėlyje nurodyta, kad prietaise aktyvintas nuotolinio valdymo režimas. Šią funkciją galima išjungti, pvz., jeigu kažkuris iš šeimos narių grįžtų namo anksčiau, negu planuota, ir norėtų pasinaudoti prietaisu.
"Neįmanoma valdyti tobulų akimirkų. Tačiau galima keisti šaldytuvo nustatymus arba išjungti skalbyklę."
Sujungimas į tinklą dar didesniam patogumui
Savo prietaisą galėsite patogiai valdyti nuotoliniu būdu: CM 7750 palaiko jungimo į tinklą funkciją, jį galima valdyti mobiliajame prietaise. Visus nustatymus galite patogiai pasirinkti savo išmaniajame telefone arba planšetėje – net tada, kai ilsėsitės ant sofos. Arba vos keliais spustelėjimais savo išmaniajame telefone galite užsisakyti kavos pupelių arba skalbimo priemonių: prietaisas Jus informuos apie besibaigiančias atsargas ir automatiškai nukreips į “Miele” interneto parduotuvę.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį