Išskirtiniai kavos mišiniai subtiliam skoniui

Mėgaukitės puikiu kavos skoniu: jis išgaunamas ne tik tinkamai paruošus kavą – labai svarbi ir kavos kokybė. Štai kodėl sukūrėme savo kavos mišinius, kurie yra specialiai pritaikyti “Miele” kavos aparatams. Nuo šiol ruošdami savo mėgstamą kavos gėrimą – nuo espreso iki pieno su espresu – galėsite naudoti tinkamą kavą. “Miele” kavos rūšys subtiliai išgaunamos iš labai aukštos kokybės, aukštumose užaugintų ir švelniai paskrudintų privačios skrudinimo įmonės būgnuose kavos pupelių. Rezultatas: harmoninga ir juntamai aromatingesnė kava, suteikianti stebuklingus pojūčius. Visos mūsų “Standard” kavos rūšys apdovanotos sąžiningos ir ekologiškos prekybos sertifikatais*, jas galima užsakyti “Miele” interneto parduotuvėje.
“Miele Black Edition” “One for all”
Kad kavos gėrimas visada pavyktų: “Miele Black Edition One for all” yra sodraus skonio ir stebina savo diskretišku vaisių poskoniu. Be to, mišinį iš 100 % arabika kavos pupelių galėsite naudoti ruošdami bet kurį kavos gėrimą – tiek juodos kavos, tiek kavos gėrimą su pienu.
“Miele Black Edition” “Café Crema”
Koncentruotas skonis: kavos aromatas pilnai atsiskleidžia sodrioje juodos kavos putoje. Specialus mišinys su lengvu ir subalansuotu aromatu sukuria tobulą skonį – lydimą gėlių ir vaisų aromato. Savaime suprantama iš 100 % arabika pupelių.
“Miele Black Edition” “Espresso”
Naujai atrastas mėgstamas aromatas: iš “Miele Black Edition Espresso” kavos mišinio paruošite aistringą ir ypač aromatingą espreso gėrimą. Mišinys: intensyvaus skonio, su pikantišku šokolado poskoniu – sukurtas iš robustos ir arabikos kavos pupelių.
“Miele Black Edition” “Decaf”
Įsigiję “Miele” “Black Edition Decaf” mėgausitės visais aukščiausio lygio kavos gėrimais be kofeino. Kofeinas švelniai pašalinamas iš kavos mišinio specialiu biologiniu būdu. Išsaugomas aromatas – skanaukite 100 % arabiką, kuri yra apdovanota sąžiningos ir ekologiškos prekybos sertifikatu* – kaip ir visos kitos mūsų siūlomos įprastos kavos rūšys.
DE-EKO-001, ne ES žemės ūkis Konstrukciniai sprendimai pagal modelį