Atraskite harmoningą kvapų pasaulį

Jausmingas Jūsų skalbinių baigiamasis apdorojimas
Su “FragranceDos”* apgaubsite džiovinamus skalbinius savo mėgstamu kvapu. Iš džiovyklės išimti skalbiniai bus ne tik maloniai purūs, bet ir gaiviai kvepės. Iš gausaus mūsų siūlomo skirtingų kvapų asortimento tiesiog išsirinkite savo mėgstamus. Kvapo intensyvumas nustatomas tiesiog sukant flakonėlį. Galima pasirinkti individualiai, net jeigu naudojama kita programa. Mėgaukitės gaiviai kvepiančiais skalbiniais – taip, kaip ir mėgstate.
“FragranceDos²”
Greitai pasirinksite kitą kvapą, nes į lengvai pasiekiamą džiovyklės filtrą lygiagrečiai galima įdėti net 2 aromatų flakonėlius. Galėsite naudoti 2 savo mėgstamus kvapus – ir mėgautis namuose skirtingais aromatais. DryFresh taip pat galima derinti su kitais aromatais ir taip patiems susikurti individualų savo mėgstamą aromatą.
Naujiena: kvapų flakonėlis “DryFresh®” 
Ne kiekvieną trumpai dėvėtą rūbą reikia iš karto skalbti. Su “DryFresh®” funkcija juos nesunkiai atnaujinsite. Nemalonūs kvapai panaikinami akimirksniu.
Atraskite gaivumą iš naujo
Ieškodami patyrusio partnerio savo mūsų kvapų idėjoms įgyvendinti, atlikome nemažai studijų. Kartu su Mane šeimos įmone iš pietinės Prancūzijos Provanso regiono mums pavyko įgyvendinti savo idėjas. Įsikūrusi istorinėje kvepalų gamybos širdyje, jau nuo 1871 metų kuria kvapus. Rezultatas – sausi skalbiniai yra malonaus, gaivaus kvapo – kaip Jūs ir mėgstate.
Patentas: EP 2 431 516 Konstrukciniai sprendimai pagal modelį