Geriausia skysto skalbiklio sistema

Geriausia skysto skalbiklio sistema
“Miele” sukėlė tikrą revoliuciją skalbinių priežiūroje: “Miele” 2 fazių sistema išskalbia kruopščiau ir švariau nei įprasti skystieji skalbikliai, kurių sudėtyje nėra baliklių, nes šie sunaikintų kitas veikliąsias medžiagas. “Miele” “UltraPhase” 1 ir 2 laikomi ir dozuojami atskirai, todėl “TwinDos”® sistemoje galima naudoti baliklį.
Patikrinta kokybė
Hohenšteino institute ištirtos 2 etapų automatinės dozavimo sistemos savybės, kartu naudojant "Miele" skalbiklius "UltraPhase 1" ir "UltraPhase 2". Buvo patvirtinta išskirtinė skalbimo – dėmių šalinimo, baltumo, apsaugos nuo papilkėjimo ir dozavimo tikslumo – kokybė.
Veikliosios medžiagos ir fermentai, dozuojami su “UltraPhase 1”, pašalina purvą ir dėmes, tokias kaip aliejaus ir riebalų, baltymų ir krakmolo.“UltraPhase 2” optimaliu skalbimo ciklo metu dozuoja baliklį ir pašalina net labiausiai įsisenėjusias dėmes, tokias kaip kavos, arbatos, vaisių sulčių arba raudonojo vyno.Pagrindinis tokio dozavimo privalumas: skystąjį skalbiklį galite naudoti ne tik spalvotiems skalbiniams, jis tobulai išskalbs ir baltus audinius.
Automatinis dozavimas su “TwinDos”® yra ne tik praktiškas, bet ir užtikrina nepriekaištingą švarą: “UltraPhase” 1 ir 2 paverčia Jūsų prietaisą geriausia skystojo skalbiklio sistema. “TwinDos”® dozuoja “UltraPhase” 1 ir 2 optimaliu skalbimo ciklo metu ir užtikrina optimalius rezultatus. Be to, “TwinDos”® dozuoja taip tiksliai, kad, palyginti su rankiniu dozavimu, gali sutaupyti iki 30 % skalbiklio.*
Taikomosios ekologijos institutas (Öko-Institut e.V.) 2013-09-06 atliko tyrimą ir nustatė, kad “skalbyklių automatinio dozavimo funkcija “TwinDos”® leidžia efektyviai sumažinti sąnaudas”. Konstrukciniai sprendimai pagal modelį