Ką gali Jūsų dulkių siurblys?

Nepakeičiamas ant medinių grindų: "Parquet"
Dėl švelnaus parketo šepečio "Parkett& Co." idealiai išvalys jautrias medines grindis.
99,999 % švarus oras*: “Allergy”
“Miele Allergy” visų rūšių grindis patikimai apsaugos nuo žiedadulkių, dulkių erkučių ir kitų alergenų. Jo “HEPA-13” filtras* išvalo net patalpos orą: siurbimo metu iš patalpos oro išvaloma daugiau negu 99,999 % visų smulkiųjų dalelių*, net smulkiąsias dulkes. Kenčiantys nuo alergijos pagaliau gali laisvai įkvėpti!
Mod., visiems nam. gyv. augintojams: “Cat & Dog”
“Turbo” šepetys “Cat & Dog” patikimai pašalins iš kiliminės dangos ir takelių visus plaukus ir pūkus. O dar nespėję pasklisti nemalonūs kvapai bus veiksmingai neutralizuoti siurblio “Complete C3” filtre “Active AirClean”.
Specialūs sprendimai ypatingiems norams
Ypatingos gyvenimo ir gyvenamosios aplinkos situacijos reikalauja asmeninių sprendimų. “Miele” norėtų tobulai išpildyti Jūsų asmeninius, patalpų higienai keliamus reikalavimus. Todėl “Miele” siūlo įvairius dulkių siurblių modelius su skirtinga komplektacija.Įsigijus originalius “Miele” priedus, vėliau savo “Miele” dulkių siurblį galima pritaikyti prie pasikeitusių poreikių, nes, pvz., įsigijote augintinį, įsirengėte naują grindų dangą arba jums pasireiškė alergija namų dulkėms.
Ypatingai tylus: “Silence”
“Complete C3 Silence”, kurio garsas siekia vos 64 dB, galima pavadinti bene tyliausiu dulkių siurbliu iš “Miele” asortimento. Šią reikšmę pavyko pasiekti tik dėl ypatingos garso izoliacijos ir triukšmą slopinančio filtro “Silence AirClean”.
Patogi grindų priežiūra: “Comfort”
Tai patogiausias “Miele” dulkių siurblys: visas svarbiausias funkcijas galima patogiai valdyti nuotoliniu būdu per radijo ryšiu valdomą rankeną. Su “Dynamic Drive” kreipiamaisiais ratukais, todėl “Miele Comfort” labai manevringas.
pagal EN 60312-1pagal EN 1822/2011 Konstrukciniai sprendimai pagal modelį