Kaip švaru turi būti, kad jaustumėtės gerai?

Reikia tinkančio maišelio? Paprasta!
Dažniausiai labai nepaprasta rasti dulkių siurbliui tinkamą dulkių surinkimo maišelį. Bet tik ne “Miele” asortimente: “Original HyClean” dulkių surinkimo maišelius atskirsite pagal spalvinį žymėjimą užrakto-spynos principu.
Aukščiausias siurbimo galios lygis
Filtravimo sluoksniai taip tiksliai tarpusavyje suderinti, kad net ir pripildyti “Miele” “HyClean” dulkių maišeliai yra laidūs orui. Prietaisas parodys, jei dulkių maišelis prisipildys arba užsiterš išeinančiojo oro valymo filtras. Pakeitę maišelį vėl galėsite mėgautis nuolatine aukšta siurbimo galia, puikiais rezultatais ir higiena – kaip pirmąją dieną.
"Miele" sandarumas
Alergiškiems namų dulkėms rekomenduojame rinktis dulkių siurblį su standartiniu HEPA filtru. Kenčiantiems nuo alergijų “TÜV Nord” rekomenduoja naudoti “Miele” dulkių siurblius su “HEPA AirClean” filtrais. Dėl specialaus sandaraus korpuso ne tik oro filtras atitinka “TÜV Nord” keliamus reikalavimus, kurie dar ir kasmet tikrinami, bet ir visas prietaisas. Išvalytas ir atgal į patalpą atiduodamas oras yra švaresnis už įprastą patalpos orą. Svarbiausia, kad bakterijos, alergenai ir pelėsinio grybelio sporos lieka saugiai užrakinti maišelyje.
"HyClean 3D Efficiency"
Dėl savo “SoftStructure” paviršiaus struktūros ir nedidelio oro pasipriešinimo nuo naujųjų dulkių maišelių neatsiejamas aukščiausios klasės efektyvumas, net jei siurbimui naudojamas žemas galios lygis. Siurbiant ir toliau galima taupyti elektros energiją, nes valomosios savybės išlieka nepakitusios.
Švarus, higieniškas dulkių maišelio keitimas
Atidarius dulkių siurblį, “Miele” originalaus dulkių maišelio “HyClean” anga automatiškai užsidaro ir patikimai sulaiko įtrauktas dulkes. Dulkių maišelio medžiaga apsaugo nuo maišelio plyšimo net patekus aštriems daiktams, pvz., stiklo šukėms. Kartą įtrauktos (smulkios) dulkės negali vėl patekti atgal į aplinką.
Meistriškas tikslumas
Miele siūlo rinktis iš penkių skirtingų išeinančiojo oro valymo filtrų: AirClean filtras: efektyvus, naudoti buityje skirtas filtras. Naudojamas kartu su dulkių maišeliu ir HyClean bei variklio filtru, sulaiko daugiau negu 99,9 % visų dulkių*. AirClean Plus filtras: efektyviai sulaiko dulkes, o patalpos oras tampa preciziškai švarus. Active AirClean filtras: juntamai sumažina nemalonius kvapus* – idealiai tinka naminių augintinių mylėtojams. HEPA AirClean filtras: filtras atskiria net smulkiausias daleles ir alergenus – idealiai tinka alergiškiems namų dulkėms. Daugiau negu 99,999 % visų dulkių sulaikoma dulkių siurblyje* kaip ir naudojant HEPA* 13. Silence AirClean filtras: sumažina triukšmą, kad siurbti būtų galima tyliai.
pagal EN 60312-1Savybės priklauso nuo modelio Konstrukciniai sprendimai pagal modelį