Aukščiausia “Miele” kokybė ir ilgas tarnavimas

Variklio patvarumo testavimas: Toks ištvermingas!
Iš savo siurblių reikalaujame didžiausio efektyvumo nuo pirmosios iki paskutinės jų veikimo dienos: "Miele" varikliai turi įrodyti savo patvarumą intensyviai ir nuolat testuojant prietaisą, jį išjungiant ir vėl įjungiant.
Staktos-slenksčio testas: Toks tvirtas!
Realybėje "Miele" siurblys turi atlaikyti daug durų slenksčių ir smūgių, o šiame bandyme net 16 500 iš eilės sekančių kartų. Taip testuojama "Miele" korpusų ir ratukų apkrova.
Laido suvyniojimo testavimas: Toks patikimas!
Bandymų metu, "Miele" tinklo laidas daugiau nei 10 000 kartų bus išvyniojamas ir vėl susukamas. Tik tada esame ramūs ir tikri, kad ir Jūsų namuose prietaisai nepriekaištingai atliks savo funkcijas.
Siurbimo žarnos testavimas: Tokia ištverminga!
Laboratorijoje "Miele" siurbimo žarnos buvo 120 000 kartų persukamos, perlenkiamos ir ištempiamos su 5 kg apkrova. Negalvodami galite "Miele" siurbimo žarną tempti paskui save.
Grindų galvutės testavimas: Tokia atspari!
“Miele” grindų siurbimo antgalis turi įveikti net 1000 km ant skirtingos grindų dangos – o tai beveik tiek pat, kiek iš Berlyno iki Paryžiaus ir atgal. Pakeliui jis dar 40 000 kartų pervažiuoja po kilimu paslėptą durų slenkstį.
Rankenos testavimas: Tokia tvirta!
"Miele" dulkių siurblių rankenos apkraunamos 5 kg svoriais ir 120 000 kartų pakeliamos ir vėl nuleidžiamos. Rankena nepažeista turi atlaikyti nuolat veikiančią svirties jėgą.
Jokia buitis nesunki, palyginus su "Miele" technikos testavimu: prieš pradedant "Miele" siurblių serijinę gamybą, šie privalo atlaikyti mūsų tyrimų laboratorijos surengtus išbandymus.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį