Kokio stiliaus dizaino pageidaujate?

Norėtumėte pasimėgauti šviežiai sumaltų kavos pupelių aromatu? Ar norėtumėte iš visų pasaulio kavos pupelių ir arbatos rūšių išsirinkti savo mėgstamas? Tada "Miele" pastatomi kavos aparatai CM6 ir CM7 kaip tik Jums. Tik čia visus prietaiso parametrus galite nustatyti pagal savo skonį. "Miele" laisvai pastatomi prietaisai puikiai derės bet kurioje Jūsų virtuvės, o taip pat ir svetainės, žiemos sodo vietoje – visur, kur spustelėję vieną mygtuką, norėsite mėgautis kvepiančia kava.
CM7
“Miele CM7” skirtas profesionalams – tai matyti iš dizaino. Korpuso forma ir dizainas primena klasikinį kavos aparatą. Puristinis stilius ir aukštos kokybės medžiagos paverčia “CM7” tikra virtuvės ar biuro puošmena. Galite rinktis obsidiano juodos arba elegantiškos deimanto baltumo spalvos.
CM6
Net ir kompaktiškam CM6 būdingas formos subtilumas. Išskirtinis, patraukliai spalvotais kontūrais pabrėžtas dizainas, tampa kiekvienos virtuvės akcentu. Galite rinktis tarp obsidijano juodumo, lotoso balkšvos ir grafito pilkumo atspalvių.
“CM Touch” valdymas
Su patogiu “CM Touch” ekranėliu, todėl CM7 valdymas toks paprastas ir intuityvus. Vos keliais pirštų bakstelėjimais pasirinksite ir nustatysite savo mėgstamus gėrimus. Juodame ekrano fone, aiškiais baltos spalvos simboliais pateikta ekrano informacija visada lengvai įskaitoma ir kartu subtiliai pateikta.
“DirectSensor” valdymas
Didžiausią patogumą užtikrinantis "DirectSensor" valdymas su modernia jutikline funkcija. Visi valdymo įtaisai yra patogiai išdėstyti aplink aiškų tekstinį ekranėlį – paprastas ir intuityvus valdymas. Vienu iš keturių pagrindinių simbolių pasirinkite savo mėgstamiausios kavos rūšį, o po ekranu esančioje mygtukų juostoje iš karto nustatykite norimas papildomas funkcijas.
CM5
Naujojo CM5 serijos prietaiso vidus stebina savo novatoriškomis technologijomis, o išorėje – išskirtiniu dizainu. Nesvarbu, ar pasirinksite grafito pilką, klasikinę obsidiano juodą ar energingą gervuogių raudoną spalvą: kompaktiškas, visiškai automatizuotas kavos aparatas suteikia erdvės atsiskleisti jūsų asmeniškumui. Jei norite dar didesnio išskirtinumo, galite rinktis grafito pilkos ir rožinės-auksinės spalvų derinį su “PearlFinish”.
Nerūd. plieno,matinė, juoda – mūsų aukščiausios klasės modelio CM 7750 visa priekinė dalis padengta juodos spalvos anoduotu aliuminiu. Nepaprastai patrauklus paviršius yra visai kitoks, iš karto paperkantis savo aukščiausia kokybe. Žavinga CM 7350 modelio priekinė dalis padengta anoduotu aliuminiu, o CM 7550 modelio – nerūdijančiuoju plienu “CleanSteel”.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį