Kurios šaldymo sistemos pageidaujate?

"ComfortFrost"
Jeigu prietaisas su “ComfortFrost” funkcija, šaldiklio zoną atitirpinti turėsite gerokai rečiau. Nuolat veikiant garintuvui, šaldytuvo viduje ledo sluoksnis susiformuoja lėčiau negu įprastai. O Jums nereikia nuolat rūpintis atitirpinimu.
Jeigu savo maisto produktus norite išlaikyti ilgesnį laiką, geriausias pasirinkimas yra juos užšaldyti. Išsaugomos maistingosios medžiagos ir skonis, o produktai visada lengvai pasiekiami. Moderni “Miele” šaldymo technika ne tik patikimai ir patogiai palaiko žemą temperatūrą, bet ir užtikrina optimalius rezultatus bei tobulą skonį.
"NoFrost"
"Miele" šaldymo prietaisas yra su integruota "NoFrost" sistema,tad Jums nereikės nuolat rūpintis jo atitirpinimu. Cirkuliacinis vėsinimas tolygiai paskirsto šaltą, sausą orą ir taip užkerta kelią ledo susidarymui šaldytuvo viduje. Šaldomas maistas nesustings, nesusiformuos ledo sluoksnis, todėl stalčius galėsite lengvai atidaryti ir uždaryti. "NoFrost" yra nepakeičiama maisto šaldymo funkcija, kuri Jus visam laikui apsaugos nuo nemalonaus atitirpinimo.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį