Kaip pageidautumėte valdyti savo prietaisą? 

“FreshTouch” valdymas 
“FreshTouch” valdymas – tai spalvotas TFT jutiklinis ekranėlis, kuriame nėra jokių papildomų mygtukų. Visi rodmenys ir funkcijos lengvai pasirenkami pagrindiniame ekranėlyje, lengvai palietus pirštu. 
Jutiklinis valdymas 
Jutiklinis valdymas susijęs su LCD ekranu. Naršymas po meniu yra intuityvus, vos vienu piršto prilietimu trijuose jutikliniuose paviršiuose ekrano dešinėje.
“MasterSensor” valdymas (“MasterCool” prietaisuose)
“MasterSensor” valdymas susijęs su didelės raiškos TFT jutikliniu ekranu. Vos kartą palietus pirštu galima reguliuoti temperatūrą arba pakeisti apšvietimą. Galima pritaikyti jutiklinio ekrano fono spalvą: galima pasirinkti prabangios juodos ar labiau diskretiškos baltos spalvos ekraną. 
“TouchControl” valdymas (tik vyno šaldytuvams) 
“TouchControl” valdymas išsiskiria savo lygiu valdymo skydeliu su jutikliniais mygtukais ir skaitmeniniu, tiksliu temperatūros nustatymu. Norėdami pasirinkti funkciją, tiesiog lengvai prilieskite.
“EasyControl” valdymas 
Paprasta pasirinkti: papildomos funkcijos pasirenkamos jutikliniais mygtukais. Su “EasyControl” valdymu, todėl šaldytuvo arba šaldiklio skyriuje galima nustatyti tikslią temperatūrą. 
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį