Taupykite tausodami aplinką

“Miele” jau daugiau kaip 120 metų lieka ištikima savo tradicijai – veikti atsakingai ir tausoti aplinką. Juk gamta – tai mūsų gyvenimo pamatas, kurį siekiame apsaugoti.Todėl mes, kaip “Premium” buitinių prietaisų gamintojai, visą dėmesį skiriame tvarių ir inovatyvių šaldymo prietaisų kūrimui.
Ekonomiškas ir ekologiškas atvėsinimas ir šaldymas
“Miele” prekių ženklo buitiniuose prietaisuose naudojamos tik aukščiausios kokybės dalys, kurios, tinkamai susietos tarpusavyje, padeda sumažinti energijos sąnaudas. Tokiomis dalimis gali būti laikomi ne tik energiją tausojantys kompresoriai ar ilgaamžiai šviesos diodai, bet ir tokios funkcijos, kaip “NoFrost”, kurios žengia koja kojon naudojant išmanųjį valdymą.
Dar didesnis tvarumas atvėsinimo metu
Jau daugiau kaip 10 metų tiriame “Miele” kompleksines šviežumo sistemas, kurios mūsų klientams padeda ilgiau išlaikyti maisto produktus šviežius, prisideda prie didesnio patogumo ir lankstumo, ir, žinoma, maisto produktų švaistymo mažinimo. Daugiau negu 70 procentų visų “Miele” šaldymo prietaisų yra su šviežumo sistema, kuri siūlo visas galimybes apsaugoti savo maisto produktus ir išlaikyti juos šviežius.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį