Kokios šviežumo sistemos pageidaujate?

Švieži maisto produktai yra sveikos mitybos pagrindas. Parduotuvėse akį traukiantys tvirti ir skanūs obuoliai bei daržovės tokie turėtų išlikti iki jų suvartojimo. Bet kas gi gali apsipirkinėti kasdien? Svarbi ne tik maisto produktų kokybė, bet ir tinkamas jų laikymas. Tai lemia maisto produktų šviežumą, skonį ir maitingumą ruošiant. Sprendimas – "PerfectFresh Pro", "PerfectFresh", "MasterFresh" ir "DailyFresh".
"PerfectFresh Pro"
Maisto produktai net 5 kartus ilgiau išlieka švieži. Automatiškai reguliuojamose nuo 0 °C iki +3 °C temperatūros zonose laikomų produktų (pvz., mėsos, žuvies ir daugumos pieno produktų) tinkamumo vartoti terminas pailgėja net iki 3 kartų. Stalčiuje su reguliuojamu drėgmės lygiu laikomi vaisiai ir daržovės net 5 kartus ilgiau išlieka švieži. Ryškus apšvietimas šviesos diodais visame prietaise užtikrina puikų maisto produktų matomumą.
Net iki 3 kartų ilgiau išliekantis šviežumas su "PerfectFresh". Produktų, kurie laikomi nuo 0 °C iki +3 °C temperatūros ribose (pvz., mėsos, žuvies ir daugumos pieno produktų), tinkamumo vartoti terminas pailgėja net keletą kartų. Vaisius ir daržoves galite sudėti į drėgnajį stalčių, kuriame bus užtikrinta ne tik optimali oro drėgmė, bet ir ideali laikymo temperatūra. Išsaugomos jų maistinės medžiagos, skonis ir sudėtįs – akivaizdžiai geresnis rezultatas.
Į erdvų šaldytuvo stalčių sudėsite dar daugiau maisto produktų. Atidarant stalčių, nesumažėja drėgmės lygis. Vaisiai ilgiau išlieka švieži ir traškūs.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį