Aukščiausios klasės dizainas ir įranga

išskirtinai Miele
išskirtinai Miele
išskirtinai Miele
išskirtinai Miele
išskirtinai Miele
išskirtinai Miele
išskirtinai Miele
išskirtinai Miele
Įspūdinga optika
Vos pažvelgus į galingą "MasterCoo" šaldymo prietaisą, nekyla abejonių, kaip kruopščiai ir su kokiu atsidavimu buvo parenkamos ir apdorojamos medžiagos. Didelis dėmesys detalėms, kurios atsispindi neprilygstamoje optikoje.
išskirtinai Miele
Kokybė, neturinti sau lygių
Išbaigtumu ir kruopštumu į aukščiausią kokybę. O ji prasideda nuo kokybiškų medžiagų pasirinkimo. Kokybiškos stiklinės lentynėlės, atsparus įbrėžimams plastikas, o taip pat masyvus aliuminio rėmas tik patvirtina aukščiausios klasės kokybę. Žinios ir patirtis –tai raktas į aukščiausios klasės produktų gamybą.
Išbaigtas dizainas
Išskirtinis prietaisų vidaus įrengimas nepalieka nepateisintų lūkesčių. Horizontalios linijos išlaikymas tik pabrėžia puristinį dizainą. Lygios, baltai nudažytos vidinės sienelės yra lengvai valomos, o kartu jos pabrėžia nepriekaištingą, neakinantį prietaiso šviesumą.
išskirtinai Miele
Didžiausias komfortas
Didžiausias kasdienis patogumas su "MasterCool" šaldymo prietaisais, o tai ir tinkamiausios maisto produktų laikymo sąlygos, ledo ir vandens tiekimas, nuostabi apšvietimo koncepcija arba greitas funkcionalumas. "MasterCool" šaldymo prietaisai atitinka Jūsų aukščiausius reikalavimus visose srityse.
Tobulindama didelės apimties "MasterCool" įmontuojamuosius prietaisus, "Miele" vėl nustato naujus standartus. Aukščiausios klasės šaldymo prietaisai apjungia aukštos kokybės dizainą, patrauklias inovacijas ir nepakartojamą patogumą. Su "MasterCool" pajuskite visiškai naują skonį ir patogumą.
išskirtinai Miele
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį