Šaldytuvai, šaldikliai ir vyno šaldytuvai

Didelio formato aukšč. klasės dizainas ir įranga

Įspūdinga optika
Vos pažvelgus į galingą "MasterCoo" šaldymo prietaisą, nekyla abejonių, kaip kruopščiai ir su kokiu atsidavimu buvo parenkamos ir apdorojamos medžiagos. Didelis dėmesys detalėms, kurios atsispindi neprilygstamoje optikoje.
Kokybė, neturinti sau lygių
Išbaigtumu ir kruopštumu į aukščiausią kokybę. O ji prasideda nuo kokybiškų medžiagų pasirinkimo. Kokybiškos stiklinės lentynėlės, atsparus įbrėžimams plastikas, o taip pat masyvus aliuminio rėmas tik patvirtina aukščiausios klasės kokybę. Žinios ir patirtis –tai raktas į aukščiausios klasės produktų gamybą.
Išbaigtas dizainas
Išskirtinės vidinės įrangos savybės išpildo visus norus. Horizontalios linijos tik pabrėžia puristinį prietaiso dizainą. Laikui nepavaldų vidinės dalies dizainą sustiprina tobulas, neakinantis prietaiso apšvietimas.
Didžiausias komfortas
“MasterCool” šaldymo prietaisai kasdien užtikrina patogias ir optimalias maisto produktų laikymo sąlygas, ledo kubelių ir vandens išdavimą, neakinantį apšvietimą arba patogų valdymą. “MasterCool” šaldymo prietaisai visose srityse atitinka aukščiausius reikalavimus.
Tobulindama didelės apimties "MasterCool" įmontuojamuosius prietaisus, "Miele" vėl nustato naujus standartus. Aukščiausios klasės šaldymo prietaisai apjungia aukštos kokybės dizainą, patrauklias inovacijas ir nepakartojamą patogumą. su "MasterCool" atraskite naują skonio ir patogumo standartą. Iš įvairių ir skirtingo pločio prietaisų - nuo šaldytuvo iki vyno šaldytuvo, susikurkite savo asmeninius derinius.
“BrilliantLight” nustato naujus “MasterCool” prietaisų serijos standartus. Daugybė šviesos diodų tobulai apšviečia kiekvieną šaldytuvo zoną, o maisto produktus – jaukia neakinančia šviesa.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį