Tinkamas sprendimas visoms montavimo sąlygoms

“Miele” įmontuojamųjų gartraukių grupei priskiriami plokštieji gartraukiai, po spintele montuojami gartraukiai, ištraukiamieji ventiliatoriai ir tarpiniai konstrukciniai gartraukiai. Šios kategorijos gartraukius galima montuoti po spintele arba įmontuoti spintelėje, taip pat naudoti individualiuose ištraukiamojo oro ar cirkuliuojančio oro sprendimuose.

Ištraukiami gartraukiai

Beveik nematomi: “Miele” plokštieji gartraukiai montuojami viršutinėje spintelėje. Atsižvelgiant į modelį, paprastai po spintele matomas tik siauras nerūdijančiojo plieno arba obsidiano juodos spalvos valdymo skydelis. Itin puristiniu stiliumi įrengtose virtuvėse tinkamas sprendimas yra modelis su permatoma stiklo plokšte.

Po spintele montuojami gartraukiai

Jeigu savo sieniniuose mazguose nenorite prarasti vietos daiktų laikymui, vietą taupantis sprendimas – "Miele" po spintele montuojamas gartraukis. Kompaktišką, bet galingą gartraukį galima montuoti ir po viršutine spintele, ir laisvai kabinti ant sienos. Idealiai tinka mažoms virtuvėms.

Ištraukiamojo ventiliatoriaus mazgai

Individualus virtuvės dizainas – su išsiskiriančiu dūmtraukiu, kuris gali būti keičiamas į ištraukiamojo ventiliatoriaus mazgus. Ši forma Jums suteikia beveik neribotą planavimo ir organizavimo laisvę. Idealiai tinka vienetiniams virtuvės ruošimams. Suteikite savo idėjoms laisvę!

Tarpiniai konstrukciniai gaubtai

Kas visiškai nenori matyti gartraukio, renkasi "Miele" tarpinį konstrukcinį gaubtą. Jis nepastebimai pasislepia viršutinių spintelių eilėje, o gaubto korpusas uždengiamas virtuvės dekoro. Uždarytas gaubtas yra nematomas; priekinė virtuvės dalis atrodo vientisa ir puristiška.

Stalinis ventiliatorius traukia garus tiksliai ten, kur jie susiformuoja. “Miele” siūlo rinktis du stalinio gartraukio modelius: atskirai derinamą su “SmartLine” elementais arba visiškai integruojamą indukcinėje kaitlentėje.