Mažesnis drėgmės kiekis tausoja jus ir jūsų namus

"Miele" viršija A kl. taik. brkondens. veiks. reikal.
"Miele" džiovyklės net 50 %* efektyviau kondensuoja skalbinių drėgmę, nei numatyta A klasės prietaisams keliamuose reikalavimuose. Kondensavimo veiksmingumas nustatomas palyginus vandens kiekį tekstilės gaminiuose prieš džiovinimą ir susikaupusį kondensaciniame inde.brToliau pateiktuose pavyzdžiuose galite matyti didžiulius skirtumus, atsirandančius džiovinant 8 kg skalbinių:
Maž. išsk. drėgm. kiekis užtikr. sveiką patalp. orą
Didžioji dalis patikimai nukreipiama į kondensacinį indą kaip kondensatas. Todėl visos "Miele" džiovyklės atitinka aukščiausios A kondensavimo efektyvumo klasės reikalavimus ir netgi 50 % juos viršija. Kuo didesnis džiovyklės efektyvumas, tuo mažiau drėgmės patenka į išorę. Šią klasifikaciją rasite savo "Miele" prietaiso ES energijos etiketėje, šalia energijos vartojimo efektyvumo klasės duomenų (apačioje, kairėje pusėje).
Puikus sandarumas – geras patalpos mikroklimatas
Džiovinimo ciklo metu "Miele" džiovyklės veiksmingai kondensuoja drėgmę iš drabužių, todėl į patalpos orą patenka tik nedidelis jos kiekis. Kuo mažesnė gyvenamųjų arba pagalbinių patapų oro drėgmė, tuo mažesnė tikimybė, kad ant sienų ir lubų susiformuos pelėsis. Todėl neabejodami savo prietaisą galėsite naudoti patalpose be langų arba pasyviuose namuose.
"Top" durelių sandar. sistema nepraleidžia drėgmės
Nepriekaištinga "Miele" džiovyklių durelių sandarinimo sistema – tai akivaizdus kokybės požymis ir ilgą prietaiso veikimą užtikrinanti sąlyga. Specialus būgno durelių sandariklis su "Kevlar®" pluoštu yra ypač sandarus. Drėgmė negali pasišalinti per dureles, ji lieka prietaise.
Didžiausias efektyvumas per trumpiausią laiką
"Miele" džiovinimo technologija tobulinama, sutelkiant dėmesį į naudotojo patogumą. Todėl "Miele" džiovyklės pasiekia geriausių rezultatų per labai trumpą laiką.  Nepaisant to, jos išskiria į patalpos orą net 50 %*  mažiau drėgmės, nei numatyta A kondensavimo efektyvumo klasės prietaisams keliamuose reikalavimuose.
Kondensacijos efektyvumo klasė B
Vykstant džiovinimo procesui, apie 750 ml* drėgmės patenka į aplinką. Tai atitinka maždaug tris mažus buteliukus vandens. Intensyviai naudojant, per metus patalpoje susikondensuoja iki 150 l vandens. Tiek vandens pakanka voniai pripildyti.
Pagal šiai klasei taikomus reikalavimus, į aplinką negali patekti daugiau nei 500 ml * arba 2 maži buteliukai vandens.
Naudojant “Miele” džiovykles, į aplinką patenka maždaug 250 ml* vandens – vienas mažas vandens buteliukas.
patikrinta "Miele" labaratorijoseAtsižvelgiant į 8 kg pakrovimo kiekį ir 60 % pradinę drėgmę Konstrukciniai sprendimai pagal modelį