Naujovė – tobulam rezultatui

išskirtinai Miele
Geriausia skystojo skalbiklio sistema rinkoje!
Hohenšteino institute ištirtos 2 fazių automatinės dozavimo sistemos savybės, kartu naudojant “Miele” skalbiklius “UltraPhase 1” ir “UltraPhase 2”. Buvo patvirtinta išskirtinė skalbimo – dėmių šalinimo, baltumo, apsaugos nuo papilkėjimo ir dozavimo tikslumo – kokybė.
išskirtinai Miele
“TwinDos®” *
Visada mėgaukitės tobulu rezultatu: su inovatyvia dozavimo sistema “TwinDos®” *, todėl integruotas “UltraPhase” 1 ir 2 dozuoja skalbiklį visiškai automatiškai, o Jūs sutaupote net iki 30 % skalbiklio, palyginti su rankiniu dozavimu. “UltraPhase 1” užtikrina iki tobulumo švarius akinamai baltus ir ryškiai spalvotus tekstilės gaminius. Tam tikru optimaliu skalbimo ciklo metu su “UltraPhase 2” dozuojamas baliklis nepalieka jokių galimybių įsisenėjusiems nešvarumams.
išskirtinai Miele
2 fazių sistema
“Miele” 2 fazių sistema išskalbia dar kruopščiau ir švariau, nei įprasti skystieji skalbikliai, kurių sudėtyje nėra baliklių, nes šie sunaikintų kitas veikliąsias sudedamąsias dalis. “Miele” “UltraPhase” 1 ir 2 yra atskirai laikomas ir dozuojamas, todėl “TwinDos”® sistemoje taip pat galima naudoti ir baliklį.
išskirtinai Miele
Inovatyvi dozavimo sistema
“UltraPhase 1” veikliosios medžiagos naikina nešvarumus ir veiksmingai šalina dėmes, pvz., aliejaus ir riebalų, baltymų ir krakmolo. Tam tikru optimaliu skalbimo ciklo metu su “UltraPhase 2” dozuojamas baliklis pašalina net įsisenėjusias dėmes, pvz., kavos, arbatos, vaisių sulčių arba raudonojo vyno. Su “Miele” chemijos laboratorija bei “UltraPhase 1” ir “UltraPhase 2” valomosiomis savybėmis galite susipažinti apsilankę interneto svetainėje www. miele.de (Produktai – “Miele” skalbimo priemonės).
išskirtinai Miele
Skalbikliai jautriai odai
Nuo šiol galima įsigyti ir jautriai odai skirto “UltraPhase 1” ir 2 skalbiklio. Skalbiklyje “Sensitive” nenaudojami dažikliai ir kvapiosios medžiagos. Priemonės nesukelia alergijos, o Jūs suteiksite savo odai ramybę, kurios ji verta. O kaip gi skalbiniai? Nepriekaištingai išskalbti ir tobulai prižiūrėti – galite mumis pasikliauti.
Patentas: EP 2 784 205 Konstrukciniai sprendimai pagal modelį